Mesej Kepada Kami!

Latest Message: 2 days, 1 hour ago
  • guest_3778 : assalamualaikum , nk tny ada pengecualian cukai ke kalau korban melalui ezq?
  • guest_3778 : assalamualaikum sy nak tanya kalau korban melalui ezq blh dapat pengeualian cukai ke?
  • guest_150 : Salam, sy nak buat aqiqah anak lelaki umur 14 tahun dgn 2 bhgian lembu. bermakna bayaran yg saya perlu buat adalah utk 2 bhgian atau kena byr utk seekor lembu jugak? Terima kasih.
  • guest_9669 : Assalamualaikum... saya ingin melakukan aqiqah pada hari ke-7.. adakah saya perlu membuat pendaftaran dan pembayaran pada hari ke-7 atau bagaimana? terima kasih
  • Faizal : Salam. Saya telah menghantar beberape email tapi tiada jawapan dari pihak EzQurban. Boleh saya tahu akan status #1477?
  • guest_8344 : Assalamualaikum..sy dah daftar..sy minta kepastian borang pendaftaran yang sy hantar pd malam ini adakah telah diterima oleh pihal ez qurban?...sekiranya sudah sila beri respon pd sy...
  • reen : terima kasih EZ Qurban....
  • EZQ : elyza : sama seperti melaksanakan aqiqah untuk orang yg hidup..
  • EZQ : reen : salam.untuk aqiqah anak puan telah kami serahkan namanya di bangladesh dan kami juga masih menunggu laporan dari wakil kami di sana..inshaa Allah setelah terima laporan kami akan proses sijil untuk dipos kepada puan. :)
  • EZQ : Abg Mohd : untuk Aqiqah anak tuan, srahan nama kami telah hantar di Filipina pada 4/10/2014 dan kami masih belum menerima laporan dari wakil kami di sana..mereka sedang mengumpul dan melaksanakan aqiqah yg telah kami hantar satu persatu inshaa-Allah :)
  • Abang Mohamm : assalamualaikum.....boleh saya tahu perkembangan aqiqah anak saya abang muhammad fatih no rujukan #1730
  • reen : assalamualaikum.....boleh saya tahu perkembangan aqiqah anak saya muhammad afiq farhan no rujukan #1523
  • reen : assalamualaikum.....boleh saya tahu perkembangan aqiqah anak saya muhammad afiq farhan no rujukan #15
  • guest_2380 : assalamualaikum..bagaimana saya hendak ..buat assgment sad..khusus erd
  • elyza : Assalamualaikum..bagaimana saya ingin membuat aqiqah kepada stlh mnggl dunia ?
  • guest_8126 : Assalamualaikum . bagaimana saya ingin membuat ibadah aqiqah untuk suami saya yyang telah meninggal dunia??
  • guest_937 : Boleh tak saya buat pembayaran secara tunai dan isi borang untuk aqiqah di pejabat ez qurban..
  • zuraida b : saya telah menghantar resit pembayaran untuk 4 bahagian melalui whatsapp.
  • guest_526 : tiada respon apa-apa pun berkenaan permohonan sy.mohon jasa baik pihak tuan memberi penjelasan ttg ibadah korban yg sy mohon tu.permohonan sy pada 2 oct 2014.
  • zuraida b : Assalam..saya telah membuat pembayaran pada 4 oktober... saya ingintahu adakah ibadah korban saya telah diproses dan dilaksanakan. Mohon pencerahan.
  • EZQ: dyg.roh : ap emel id puan..
  • dyg.rohana : bagaimana.status penyertaan.keluarga saya 4+3 bahagian?saya antar emai pd 3okt
  • dyg.rohana : pa
  • dyg.rohana : bagaimana.dgn.penyertaan.kelaurga saya hantar emaik.pada 3 0ct
  • dyg.rohana : as salam..saya.antar.email.nak.folow.up.selepas.2hari.tapi.deliver.fail
  • guest_9852 : Assalammualaikum.., saya baru sahaja submit borang online & pembayaran pada 7/10/2014 jam 4.04ptg tadi 1 bahagian lembu..no rujukan bayaran secara online cimb - 7042543427..harap pihak EZ QURBAN telah menerima..terima kasih..
  • EZQ: Laily : insyaAllah boleh lg..buat payment sblm 5 ptg ni..
  • Laily : salam masih boleh korban lagi ke ?
  • EZQ: Sujanah : Alhamdulillah sudah disahkan puan..:)
  • Sujanah bint : pendaftar dan peserta sujanah binti sobakin
  • EZQ: Sujanah : boleh bg nma pendaftr dan peserta..
  • Sujanah bint : ter...enter .....saya mohon pengesahan status. terima kasih
  • Sujanah bint : Assalamualaikum. Saya ada hantar penyertaan pada 30/09/2014 Masa Transaksi 11:49 AM Jumlah Transaksi (RM) 280
  • EZQ: guest_9 : dah dpt feedback kn..:)
  • EZQ: Dyea Ha : boleh sblum pkul 4 ptg ni..:)
  • Dyea Harun : Assalamualaikum. msih bolehkah mendaftar untuk korban?
  • guest_93 : Salam. Saya menghantar bukti pembayaran melalui whatsapp petang jumaat 3/10/14. Belum ada comfirmation pihak tuan Transaksi maybank utk 2 bahagian waktu 16:46:20 & 20:29:28 (3/10/14). Harap pihak tuan sempat proses qurban kami. Tq...
  • guest_7337 : Assalamualaikum...saya bru ja submit borang online dan pembayaran da dibuat pada 11.31 minit mlm tadi..1 bahagian lembu..no rujukan bayaran secara online cimb - 417353110..harap pihak EZ QURBAN telah menerima..terima kasih..
  • EZQ:Rozlita : submit bukti melalui emel atau online?
  • guest_7401 : saya dah submit borang melalui email
  • Rozlita : Saya Rozlita Ismail telah berkoban satu bahagian lembu melalui EzQurban. Bank in RM 280 melalui Maybank2u pada hari ini 06 Oktober 2014 pukul 11.26 pm nombor rujukan 2148701697. Terima Kasih EzQurban.
  • guest_7401 : Salam Ustaz, Saya dah bankin melalui maybank jam 9.42 pm tadi RM560 untuk 2 bahagian lembu. Harap dah terima.
  • nizamkh : Sy dh transfer duit utk 5 bhg lmbu & daftr secara online. Mintk pengeshn terima dt pihk ez
  • guest_4765 : Salam Ustaz, Saya day submit boring online dalam jam 8.35 pm tadi, says bayar smalam dalam 11.52 pm 5 October. Satu ekor kambing. Harap dah terima.
  • guest_3563 : No.tel. 013 3609215
  • EZQ: guest_6 : accepted..
  • EZQ: ahmad f : dah..
  • guest_6418 : Assalamualaikum. Saya ada hantar penyertaan qurban melalui email: ha692@york.ac.uk. Transaction melaui Maybank2U, pada 2 Oct 2014. 17:17:44. Reference no: 2144997979. Mohon pengesahan dan status. Terima kasih.
  • Roslan Suraj : Assalamualaikum, saya dah buat payment sebentar tadi. Untuk tindakan lanjut pihak EZQ
  • ahmad fauzey : salam
  • ahmad fauzey : salam. minta sahkan email saya. saya ahmad fauzey kassim telah membuat pembayaran utk 2 bahagian lembu apda 6/10/14 pada 7.19pm
  • guest_6018 : ASSALAMUALAIKUM UST SY SUDA TRANFER VIA M2U HAFIJ BIN OMAR 2 BAHAGIAN 1 UTK HAFIJ BIN OMAR DAN 1 LAGI AMRAN BIN ADAM
  • guest_3563 : Saya Abd.Aziz Manaf telah mendaftar online bayar melalui bank islam pada 6.10.2014 , masa 13.55 sebanyak rm 280 ..mohon semak
  • EZQ: guest_4 : drop no fon tuan ..
  • EZQ: faizal : boleh drop no. fon
  • guest_434 : Saya Kamarul Ariffin bin Ahmad satu bahagian telah bank in 280 do bank Islam masa 3.10 petang nombor r ujukan 83917,norazlina BT mustafa satu bahagian jam 3.11petang nombor rujukan 83918,siti hanzolah BT Mahmud satu bahagian dalam bimb masa 3.19 petang nombor rujukan 83919
  • guest_4252 : illi@live.co.uk
  • EZQ: guest_4 : okay bg sy mel adres :)
  • EZQ: guest_1 : dah hantar bukti dan maklumat ke belum? melalui cara apa..
  • guest_4252 : Saya daftar guna email.
  • EZQ: Musa b. : kejap ya tuan sy semak..
  • guest_434 : T
  • guest_4252 : Melalui maybank2u
  • EZQ: faizal : bila buat penyertaan dan cara apa..
  • Musa b. Md Y : 0102214233
  • guest_4252 N : HP: 012- 3520456
  • EZQ: guest_4 : dftr gun acara mna satu,,
  • EZQ: Musa b. : mohon no. tel
  • guest_4252 N : Saya dah transfer RM560.00 melalui M2U jam 18:01:05 hari ini until 2 bahagian. Mohon sahkan penerimaannya.
  • EZQ: Sharina : telah diterima dan diproses..tggu laporan dr wakil kami sudah laksana belum..
  • guest_195 : Says Kamarul Ariffin bin Ahmad, telah bank in dalam bomb satu bahagia
  • guest_195 : Day ba
  • Sharina bint : Emel saya shafarbob@gmail.com. Emel dr pihak ezq pada 1 okt kata sedang diproses. No kp - 760112105424, no tel - 0133985697. Apa status permohonan saya ye atau telah dilaksanakan. Mohon maklumbalas. Sms @ whatsapp pon ok.
  • faizal : Mohd faizal abdul khir 780805086447 . 66 villa mdp bercham , ipoh. 0195790750
  • faizal : Mohd faizal abdul khir
  • Musa b. Md Y : salam. saya telah menghantar bukti pembayaran melalui whatsapp. Mohon dapat maklumkan penerimaan
  • Sharina bint : Salam...saya cuba balas emel pihqk utk berikan no telefon sebagai rujukan tapi emel tak lepas...pe
  • EZQ:guest_49 : tuan dah buat pembayaran dah ya..ok drop no tel..
  • guest_4992 : macam mana sy nk dftar...sy whatsap pon tiada rply
  • EZQ: guest_8 : dftr melalui apa..
  • guest_3973 : Alhamdullilah penyertaan saya sudah diterima. Terima kaseh
  • Mohd Azhar : Bayaran qurban untuk satu bahagian lembu telah dibuat melalui M2U pada 6 Oktober 2014 jam 5.21 PM berjumlah RM280 (no. ruj: 2148409024). Terima kasih.
  • Fida : Status: Successful Reference number: 2148362397 Transaction date: 06 Oct 2014 Transaction time: 16:15:54
  • guest_8147 : Salam, saya sudah transfer RM280.00 untuk satu bahagian Qurban. Mohon pengesahan. Terima kasih.
  • wan yusry : Wan Yusry, 690903 03 5599, 013 3372788. Sy daftar online. Tq
  • guest_9539 : Salam Ez Qurban, saya Mohd Hisham bin Mohd Nor 731029016831 telah membuat bayaran RM280 ke atas diri saya melalui transaksi maybank atm pada 5/10/2014 jam 3.44 pm dari mesin atm Plaza Angsana, Johor Bahru. Email saya livealife.freedom@gmail.com. cuba register online tapi tak berjaya. Harap maklum. Tks.
  • guest_3973 : Assalamualaikum. Saya sudah trf rm1960 untuk seekor lembu.puan sue
  • guest_3496 : Hamidah binti Nasir
  • guest_3496 : Reference number: 2148318187 Transaction date: 06 Oct 2014 15:17:33
  • EZQ: zaubeda : puan dftr melalui medium apa..boleh tahu nama dan no ic puan..
  • zaubedah n m : Salam. Saya dah buat spt yg disarankan, tetapi blm ada pengesahan terima drp pihak Ez Q
  • EZQ: SITI NU : dah ad respon x puan..
  • EZQ: faizal : en. faizal ada hntr ckup butiran ke..
  • EZQ: faizal : kami akan buat pengesahan jika maklumat yg diberi ckup..maklumat spt nama no ic alamat dan nama peserta serta payment yg jelas saja kami akan proceed utk pengesahan..
  • faizal : Tk faizal_48@yahoo.com
  • SITI NURULAI : assalamualaikum tuan..SITI NURULAINI BT MD. SIDEK telah buat pindahan wang rm280 pd 6/10/14 09:24:55 MAYBANK utk qurban ats nama SITI NURULAINI BT MD SIDEK..mohon respon(sms/wsup) pd no sy 013-7784299 (NURUL).sy dh whatsapp bukti pembayaran..tp no respons...jazakallah...
  • faizal : Masih belum terima pengesahan.
  • faizal : Emal pada 4_okt. 11.27 pm
  • faizal : Dah bank in padaSat 4 Oct 2014 18:13:34
  • SITI NURULAI : assalamualaikum tuan..SITI NURULAINI BT MD. SIDEK telah buat pindahan wang rm280 pd 6/10/14 09:24:55 MAYBANK utk qurban ats nama SITI NURULAINI BT MD SIDEK..mohon respon(sms/wsup) pd no sy 013-7784299 (NURUL).saya dh whatsapp bukti pembayaran tp xde respons....jazakallah...
  • EZQ: guest_8 : MOHD SHAHRIL BIN KAMARUDIN satu bahagian..okay done..
  • guest_4024 : Sy daftar online dan attached bukti pembayaran sebentar tadi utk 2 bhgn - Mohd Dzulkaedah
  • EZQ: guest_8 : apa emel adres tuan..
  • guest_8858 : Saya, MOHD SHAHRIL BIN KAMARUDIN baru emel bukti pembayaran kurban lembu 1 bahagian pada jam 12.54pm. Sila maklumkan jika sudah terima. Jzkk
  • EZQ: guest_3 : emel tuan dah diterima..:)
  • EZQ: guest_8 : permohonan dah diterima encik..:)
  • EZQ: ismail : faks Ismail Md Sani alhamdulillah dah terima..:)
  • ismail : assalamualaikum...saya telah menghantar fax 1 salinan transaksi bank pd 5/10/2014, jam 3.49pm. rm280, kpd ez qurban sebentar td..untuk quran 1 bahagian. 013-2210304 (ismail)
  • EZQ: thariq : insyaAllah penyertaan dibuka hingga 10 mlm ni..
  • guest_5470 : Assalamu'alaikum, Saya Hj Reduan Bin Hj Ayob, baru sahaja bank in RM280 melalui cimb click ke akaun maybank untuk qurban. Hp 0192904264 utk maklumat lanjut.
  • thariq : hi, nak tanya, kalau nak daftar lagi boleh x? sempat x/
  • EZQ: Zamir : Alhamdulillah..semoga ibadah kita diterima dan diberkatiNya..amin.
  • EZQ: Rismawa : okay puan..jika x dpt feedback bgitahu ya..
  • guest_2842(i : ok
  • EZQ: Aini : ok bg sy mel adres nti sy cek dh terima ke belum..:)
  • EZQ: guest_2 : jika hingga mlm ni xdpt respond lg bgitahu ya..
  • EZQ: guest_5 : mohon adress emel
  • EZQ :Rismawa : pembetulan. ad ralat.boleh dftr smpai 10 mlm ni..:)
  • EZQ : guest_ : mohon update no ic dan alamat ya puan kt whatapp
  • EZQ : mahfud : encik mohon update adres ya kt whatsapp..
  • Zamir : Assalam EZQ alhamdulillah dah terima emel balas dpd EZQ mengatakan penyertaan korban telah diterima alhamdulillah
  • Rismawati : Assalamualaikum...saya telah menghantar borang tru online. Bayaran juga telah dilakukan...Harap buat semakan. Terima Kasih.
  • Aini : salam
  • Aini : saya cuba menghantar borang online tetapi masih belum berjaya. Maka saya telah menghantar email kepada pihak EzQurban.
  • guest_2842 : Assalam,dah terima ke whatsapp dari no 0179403104 ye?saya dah whatsapp details dgn resit skali sealam.tq
  • guest_5094 : Salam tuan/puan, saya ada menghantar permohonan qurban 1 bahagian lembu melalui email sebentar tadi.
  • kasmuri umar : No rumah...07-2323389...no h/p..0167001376.
  • Rismawati : Ok sblm pukul 5 ptg ni kan...?
  • Rismawati : Assalamualaikum...penyertaan untuk korban masih terbuka lagi tak?
  • EZQ : mahfud : ok tq nti sy buat semakan..
  • EZQ : Nizam : tuan nizam tinggalkan emel adress utk sy semak..
  • EZQ : guest_ : okay nti sy semak dalam sistem..seterusnya pengesahan dr kami..
  • EZQ : wan yu : mohon no ic dan no tel..daftr melalui apa cara apa ya..
  • EZQ : norlid : Boleh lg sebelum pukul 5 ptg ni..cadangan dftr melalui online prosesnya lebih cpt..:)
  • EZQ : guest_ : ok..permohonan berjaya kn..tggu pengesahan dr kami ya..
  • EZQ : Permat : dah hantar bukti melalui kaedah apa ya..
  • EZQ : guest_ : tuan majukan bukti pembayaran melalui kaedah apa ya..
  • EZQ : kasmur : tuan boleh sy dapatkn no tel..:)
  • kasmuri umar : Alhamdulillah...terima kasih admin dgan info itu...
  • EZQ : kasmur : Alhamdulillah..kami sudah proses..:)
  • EZQ : guest_ : ok..tggu respon dari kami..:)
  • EZQ : guest_ : Alhamdulillah..
  • EZQ : Zamir : maaf encik zamir pnyertaan melalui whatsapp telah ditutup..encik boleh guna alternatif lain samada faks, emel atau dftr terus secara online di website kami..:)
  • EZQ : Fazila : boleh tiada masalah..buktikan pembayaran melalui 3 kaedah shj iaitu samada emel, online atau faks..:)
  • mahfudz : No fon saya 0195634401
  • EZQ : guest_ : wsalam..boleh lagi sebelum jam 5 ptg ni,..
  • EZQ : sadiah : puan hntr bukti pembayran bserta ngn detail melalui kaedah apa..
  • EZQ : guest_ : wsalam..boleh sblm pkul 5 ptg ni
  • EZQ : guest_ : boleh lg tuan sehingga pukul 5 ptg ni..
  • EZQ : guest_ : tuan boleh buat langkah seterusnya..
  • EZQ : zuniza : whtsapp bru diproses utk pnyertaan semalam..
  • Nizam : Saya dah transfer 560 pada 3hb jam 3.02ptg ke maybank. saya dah whatsapp dr 3hb tapi xde balasan. saya email lagi tadi. Qurban utk saya dan isteri.
  • EZQ : guest_ : whtsapp skrg pending utk pngesahan..harap tuan bersabar.kami cuba yg terbaikk.
  • EZQ : mahfud : boleh tinggalkn no fon..
  • EZQ : guest_ : okay nti kami respond..
  • EZQ : guest_ : xde terima lg..mohon hntr lg skali boleh..
  • guest_2193: : maklumat peserta Qurban: nama: Aina Mardhiyah bt Mohamad Ghazali. no. tel: 013-6738952. alamat: no. 32A jalan mutiara 2/12, taman mutiara indah, 47100 puchong, selangor. no IC: 840731-71-5010. Saya dah bankin RM280.00 pada 4.10.2014 ke akaun Maybank. Ada hantar email serta resit transaksi. cuba hantar email semula utk maklumat nama dll. tapi mail failer. Mohamad Ghazali hashim. 019-7166959.
  • SITI NURULAI : assalamualaikum tuan..SITI NURULAINI BT MD. SIDEK telah buat pindahan wang rm280 pd 6/10/14 09:24:55 MAYBANK utk qurban ats nama SITI NURULAINI BT MD SIDEK..mohon respon(sms/wsup) pd no sy 013-7784299 (NURUL)..jazakallah...
  • guest_2193: : saya dah daftar untuk anak saya pada 4.10.2014. bayaran telah dimasukan dalam akaun Maybank sebanyak RM280.00. Maklumat peserta Qurban spt berikut:
  • wan yusry : Assalamualaikum tuan. Boleh bgtw status pengesahan pendaftaran sy? Sy dh transfer rm 560 melalui maybank2u 11.04am, 5 okt14.
  • norlida : Nak korban hr ni boleh lg ke? Sy nak bank in pg ni.
  • guest_8451 : Saya dah daftar online pada pukul 8.15 pagi hari ini (6/10/14) atas nama Mohd Nor bin Hj Hashim. Terima kasih. (No telefon saya : 013-7730550).
  • Permata : Assalam tuan.Saya dah transfer dari Bank Islam pagi ni.Rm 280.Qurban atas nama Permata Siah Jamboh. masa:08:54 am.Terima kasih tuan.(Permata,016 233 1414)
  • Permata : Assalam tuan.Sqya dah transfer dari
  • guest_3164 : assalamualaikum tuan..sy mohd firdaus b zainuddin telah buat pindahan wang rm280 pd 6/10/14 08:40:11 utk qurban ats nama abd ghafar b awang..mohon respon(sms/wsup) pd no sy 013-6725791(firdaus)..jazakallah...
  • kasmuri umar : Assalammulaikum admin....maaf kerana lmbat balas...saya mengunakan kaedah online...nama pendaftar Kasmuri Bin Umar..no k/p771201016873 tarikh bank in duit29/09/14 waktu 20:25...wang sebanyak rm1960 untuk tujuh bahagian ke acc bank islam..
  • guest_2788 : Asslamualaikum. Pada petang 4.10.2014 saya sudah bank in ke MBB bayaran utk penyertaan korban bagi 2 bahagian lembu atas nama Kursiah bt. Kushairi dan Hjh.Sabariah bt. Ahmad. Saya juga dah whatsapp bukti pembayaran. Harap dapat pengesahan dari pihak tuan.(0194338917-Kursiah)
  • guest_8451 : Saya dah daftar online pada pukul 8.15 pagi hari ini (6/10/14) atas nama Mohd Nor bin Hj Hashim. Terima kasih.
  • guest_2788 : Assalamualaikum..
  • Zamir : Assalam EZ Q saya ingin menyertai bahagian qurban hari ni boleh whatsapp saya x jika boleh masuk lagi trm ksh 0176037743
  • Fazilah bint : As Salam, sy berniat utk berkorban dgn gune perkhidmatan EZ Qurban
  • guest_6138 : Assalam EZ Qurban hari ni masih boleh masuk bahagian korban lagi ke?trm ksh
  • sadiah : Saya baru lepas bank-in atas nama Sadiah Marjonet pada pkl 7.38 pagi. Harap ada maklum balas dari pihak ezqurban. Terima Kasih.
  • guest_3350 : Salam. Ari ni boleh qurban lagi tak?
  • guest_9727 : Hari ni 6/10 masih boleh daftar untuk korban lagi ke....?
  • guest_7000 : assalamualaikum..saya telah bank in RM280 dalam maybank Ahad puku 12.03 thg untuk qurban satu bahagian atas nama Aminah Hj Bidin.Terima kasih
  • zuniza : Assalamualaikum...semalam saya telah bank in RM 280 utk qurban bg diri saya dan whatsapp...tapi blm dpt mklm balas dari pihak ez qurban...(0199210122)-Zuniza
  • guest_4760 : Salam tuan, saya telah daftar pada jam 6.19 pagi utk aqiqah utk anak saya Muhammad Al-Fatih smlm di whatsapp tapi belum dapat apa-apa maklumbalas drp pihak tuan. Mohon sahkan penerimaan dan tindakan susulan, terima kasih.(0196551981 - husni)
  • mahfudz : As slm tuan... saya sudah bank in mbb pukul 9.15pm sebyk rm560...saya sudah whatsapp tadi... minta tlg cek
  • guest_2370 : asSalam..... sy telah daftar qurban thru whatsapp hari ini. harap dpt pengesahan penerimaan dr pihak tuan. nama noraitiakmal mohd kamal. terima kasih.
  • guest_1598 : 0183882797
  • EZQ : guest_ : boleh akak bg nom fon..?
  • guest_7430 : Assalam akak dah whatsapp details dan slip bayaran pada hari sabtu tapi masih tiada maklum balas dr pihak ez, nama akak zainiza mustafa. Harap pihak ez blh sahkan penyertaan akak tkasih
  • guest_5861 : terima kasih EZ Qurban, sama-sama doa :-)
  • EZQ : guest_ : Pihak kami sudah menerima pernyertaan Qurban tuan.. Alhmadulillah.. Pelaksanaan Qurban akan dilakukakan selama 4 hari, bermula 5 hingga 8 oktober 2014.
  • guest_5861 : Reference Number :110061433377. Nama: Albert Feisal@Muhd Feisal bin Ismail (Rujukan: #2505)
  • guest_5861 : Untuk makluman: Tarikh Transaksi 29/09/2014; Masa Transaksi 08:17 AM, Nama: Albert Feisal@Muhd Feisal bin Ismail (Rujukan: #2505)
  • guest_5861 : sudahkah EZ Qurban menerima wang qurban kami? Albert Feisal@Muhd Feisal bin Ismail (Rujukan: #2505)
  • EZQ : guest_ : kami belum mendapat laporan dr wakil di sana..:)
  • guest_5861 : Saya, Albert Feisal@Muhd Feisal bin Ismail (Rujukan: #2505), mohon bertanya bagaimana update ibadah qurban kami sekeluarga?
  • EZQ : Roslin : boleh bg no fon whatsapp puan..
  • Roslinda : Saya sudah cuba daftar online hari ni tspi x berjaya untuk upload bukti bayaran yg telah saya buat. Saya dah pos image melalui whatsapp. Harap dspat perhatian dan tindakan untuk ibadah qurban saya Roslinda Abdul Ghani
  • amir : Ok tq. Saya ambil kata kata tuan bahawa lembu kami dah tumbang. Bukan apa cuma nk laksanakan sunah semaksima mungkin :) . Terima kasih EZQ
  • EZQ : fathia : ok..
  • EZQ : mohamm : InsyaAllah..kami tunggu laporan dr pihak sana..
  • EZQ : amir : salam tuan. dah boleh potong selepas solat sunat raya td..sebelum ni pn dh boleh potong jgk jika tidak selesa dan mendatangkan kemudaratan..:)
  • EZQ : WRNAsu : baik puan..
  • fathiah : salam. sy dah bank in rm280 utkk satu bhgn lembu atas nama FATIMAH BINTI HASAN. dah emel n whatsapp bukti ke pihak tuan
  • mohammad noo : EZQ, saya harap ada makluman dari pihak EZQ sekiranya qurban telah selesai di jalankan.
  • amir : Assalammualikum. Nak tanya rujukan #1466 dah selesai ke belum daftar melalui laman web pada 24 september. Kesian kami anak beranak rambut dan kuku dah panjang guru sekolah dah tegur.
  • WRNAsutera : ASSALAMUALAIKUM EZQURBAN TEAM, SAYA TELAH MAKLUM MELALUI WHATSAPP TRANSFER MELALUI MAYBANK2U RM560.01 PADA 12.08PM, 05 OKTOBER 2014 UNTUK IBADAH QURBAN 1435H ATAS 2 NAMA i) 1 BAHAGIAN UNTUK MAT AZIZ MAT ISAH (630322-10-5291) DAN ii) 1 BAHAGIAN UNTUK ROHANI MOHAMED NASIR (700703-06-5108). TERIMA KASIH 012-2624951/ 017-3008631/ Whatsapp 019-6126237
  • zulkornain : saya baru transfer utk qurban sebahagian untuk rosilah bt yusof pada 3:22 tadi.
  • EZQ: husin : boleh bg no tel whatsapp tuan..
  • aishah binti : Sy nk buat sedekah korban
  • aishah binti : 840830065690
  • aishah binti : Sy nk buat sedekah korban 840830065690
  • EZQ: guest_2 : boleh bg notel whatsapp tuan..
  • EZQ: guest_2 : ad maklumat di website kami
  • Firdaus : Salam. Saya telah bank in RM280 melalui Maybank pada 05.10.2014 jam 2.43pm. Untuk qurban di atas nama Aliff Fayzii Bin Firdaus. Saya telah hantar borang secara online. Terima kasih.
  • EZQ: husin : ok..:)
  • EZQ: Johan : kami cuna utk respond dgn kadar segera
  • husin : Assalamualaikum..saya husin dah transfer utk 1 bahagian Dan detail sudah pon saya w/sap semalam..
  • Johan : Assalam EZQ. Saya telah membuat tt
  • Johan : Assalam EZQ ; Saya telah membuat transaksi untuk 1 bahagian lembu RM280 pada 3/10/2014 jam 11.19AM (M2U) bagi pihak isteri Norhaliza bt Ab Razak. Pendaftar dan berserta detail dan bukti transaksi telah dibuat melalui Whatapps pada 3/10/2014 11.36PM. EZQ belum respon/reply sehingga kini. Harap dapat pastikan samada ok atau sebaliknya. Terima kasih
  • Sabariah Rah : Assalamualaikum. Saya sudah buat bayaran melalui m2u 1.28pm dan isikan borang online. Terima kasih
  • EZQ: mu iron : encik boleh isi kt qurban online kt bhgian atas ni..
  • Muniroh bt m : Assalamualaikum, salam Aidil Adha, saya sudah transfer melalui Maybank2u RM 280.00 untuk ibadah qurban atas nama saya Muniroh bt. Md. Saad ic : 730218-02-5150, utk 1 bhagian kerana Allah taala. Email..muniroh_2005@yahoo.com. HP : 0134813644...WAKTU TRANSFER : 13:14:55.melalui maybank2u. Terima ksih
  • mu iron md. : Salam,,,saya browser maybank in utk qurban, mana borang sya nak isi
  • EZQ: Abdul H : Alhamdulillah team emel telah terima..:)
  • Abdul Halim : Salam Tuan. Bukti bayaran dan details telah dimajukan..
  • EZQ: suhaizi : puan guna kaedah mana ya..FB, WA atau emel..
  • suhaizi : Sudah transfer online.Jumlah 1 bhgn. (rm280) untuk 1 bhgn lembu.Bank: MBB. Masa: 05/10/14( 12:28:01 pm).alamat :Lot 201D, kg Demit ,Kubang Kerian, Kota Bharu ,Kelantan.semoga selamat dan urusan berjalan lancar. tq
  • EZQ: suhaizi : boleh terus ke langkah seterusnya..hntr bukti dan detail..
  • EZQ: Abdul H : tuan boleh majukan terus bukti pembayaran dan details kepada emel kami..:)
  • EZQ: : SALAM KEPADA PESERTA YANG BARU MENDAFTAR SEMALAM DAN HARI INI MOHON BERSABAR PERMOHONAN ANDA AKAN DIPROSES SELEWATNYA MALAM INI..:):):)
  • suhaizi : transaksi ke: MBB (online transfer),Jumlah ; Rm 280 untuk 1 bahagian lembu. Masa transaksi: 5 oct 2014 , 12:28:01 pm.
  • EZQ: guest_2 : melalui whatsapp makan masa lgpuntuan bru hantar smlm..
  • Abdul Halim : Assalam Tuan/Puan/Cik. Salam Aidiladha 1435H. Saya sudah transfer melalui Maybank2U RM560.00 pada 12.30:34pm, 05 Oktober 2014 untuk ibadah qurban atas 2 nama (1 bahagian untuk Abdul Halim bin Ismail (760812-02-5599) dan 1 bahagian untuk Noraini binti Mohamad(781116-05-5180) . Terima kasih. | email ismahalim@gmail.com | HP:0194721877
  • EZQ: guest_8 : status sedang menunggu laporan dr pihak kami..
  • suhaizi : online transfer to: MBB
  • EZQ: rosnita : emel puan dah terima :)
  • EZQ: Tuan Nu : bukti pmbayaran menggunakan kaedah mana..
  • suhaizi : Assalamualaikum. saya dah transfer online Rm 280(1 bhgn).
  • EZQ: loqmanu : tggu pengesahan dr pihak kami..
  • guest_2882 : Daftar lalu watsapp ezqurban ?+60 13?318 6984?
  • akinazlan@gm : assalam sy daftar melalui borang online. ada terima tak. dah bayar pagi tadi
  • guest_2672 : assalam..sy atiyyahab rahman sudah buat pndftaran semalam ats nama siti zuriah
  • EZQ: Paan Fa : Alhamdulillah..
  • guest_2882 : No hp 0178870xxx nama Fadhli
  • EZQ: mohamma : dftr melalui apa ya tuan.
  • guest_2882 : Salam, saya buat pendaftaran melalui watsapp smlm. Dengan bukti pembayaran. Tak dpt apa2 maklum balas.
  • EZQ: guest_2 : tggu pengesahan dr pihak kami..:)
  • EZQ: mizan : bila puan membuat pendaftaran dan melalui kaedah mna.
  • EZQ: guest_2 : pendaftran melalui apa ya..
  • guest_8871 : Rujukan # 1466
  • guest_8871 : Assalammualaikum w.w. Nak tanya lembu kami dah tumbang ke blum? Terima kasih.
  • guest_8871 : Assalammualaikum w.w. Nak tanya lembu kami dah tumbang ke blum? Terima kasih.
  • mahaizan bt : Saya dah bank in melalui bank islam pada 4/10/2014 pada 15:04 pm rm280 utk qurban satu bahagian lembu atas nama mahaizan bt Azizan.saya dah daftar email tadi tp xsure tuan dah terima atau tidak
  • Said Karim S : Assalam..
  • rosnita bint : assalamualaikum. saya dah bank in duit by CDM Bank Islam pada 4.10.2014 masa 10.41am. Pelaksanaan korban satu bahagian atas nama MOHAIZAR BIN MD ZUBIR.Maklumat resit telah dihantar melalui whatsapp. harap dapat pengesahan da pihak tuan. email saya indah_hayati@yahoo.com / 0195497329
  • wan yusry : Assalamualaikum Tuan. Saya sudah transfer melalui Maybank2U RM560.00 pada 11.04am, 05 Oktober 2014 untuk ibadah qurban atas 2 nama (1 bahagian untuk wan yusry bin wan mahmood dan 1 bahagian untuk nur salmah binti salman). Terima kasih.
  • loqmanulhaki : Tma kasih
  • loqmanulhaki : Waktu transaksi 1050am 5/102014
  • loqmanulhaki : Assalamualaikum..sya loqmanulhakim mewakilkan korban sbahagian lembu 280 kpd ez qurban atas nama Ahmad sharkawi
  • loqmanulhaki : Sya dah bank in tadi tuan..tlg semak nanti...tq
  • loqmanulhaki : Salam..sya dah bank in rm280 td..dah isi online pe sume td borang online
  • Tuan Nuryant : Saya mewakilkan pelaksanaan QURBAN bagi tahun 1435H kepada Urusetia / Pengarah Program Qurban Ez Qurban Sdn Bhd atas nama Tuan Nuryantie Binti Tuan Muhamad Azmi kerana Allah Taala:
  • Tuan Nuryant : Favourite 3rd Party Transfer Note: This receipt is computer generated and no signature is required. Status: Successful Reference number: 2147547013 Transaction date: 05 Oct 2014 10:26:21 Amount: RM280.00 From Account: 556011011859 PMA To Open 3rd Party Account : 562405505189 EZ Qurban Sdn Bhd 3rd Party Email Address : ezqurban@yahoo.com Account Holder Name : EZ QURBAN SDN BHD
  • Tuan Nuryant : Assalamualaikum... Saya Tuan Nuryantie Binti Tuan Muhamad Azmi sudah bank in duit kepada pihak tuan sebanyak RM280 untuk Qurban satu bahagian lembu. Bukti pembayaran seperti di bawah ini :
  • Paan Farhan : Saya mewakilkan pelaksanaan QURBAN bagi tahun 1435H kepada Urusetia / Pengarah Program Qurban Ez Qurban Sdn Bhd atas nama MUHAMMAD FARHAN BIN MUSTAFFA kerana Allah Taala.
  • mohammad noo : Ustaz, dengan ini saya mewakilkan ustaz untuk 1 bahagian qurban saya untuk tahun 2014.
  • mohammad noo : Ustaz, saya telah transfer RM280 untuk sebahagian qurban 2014 melalui M2u pd pukul 9.59 @05 Oct 2014. email saya armnoor_zn@yahoo.com.
  • guest_2596 : Assalamualaikum.Saya telah buat bayaran RM280 untuk 1 bahagian qurban melalui Maybank2u pukul 9:25 pagi ini (5.10.2014) dengan nombor rujukan 2147519781.Harap pihak EZ Qurban dapat menyemak dan menyampaikan hajat saya untuk melaksanakan ibadah korban ini. Nama peserta: Maslina Samiran (MAYBANK2U: 2147519781)
  • guest_2596 : Assalamualaikum
  • guest_5285 : As salam. Sy AMIR HAMZAH B MOHAMMAD DALIB sudah bank in jumlah utk 1 bahagian qurban. D MBB caw MIB K DMNSARA2. $280. 4/0/14 @9.56mlm.
  • mizan : Salam.Selamat hari raya aidiladha. Mohon semak status bg nama pendaftar Mahizan shaida ismail ic no 840609065114. Terima kasih.
  • guest_2484 : salam.sy nur farah farhana mughni.sy baru shj bnk in utk satu bhg lembu di atas nama rusnah bt rashid.mohon pihak ezq dpt ber pengesahan.no rujukan 2147483566.terima kasih.
  • guest_2484 : salam.sy nurn
  • EZQ: saidahm : okay tunggu pengesahan dr pihak kami..:)
  • saidahmd : Salam, Sy Norsaidah Mohamad telah membuat pembayaran melalui maybank2u RM1,120.00 utk 4 bhgian lembu pd 5/10/2014, masa 03:02 am. Whatsapp telah dihantar kpd pihak tuan. Harap dapat pengesahan dr pihak tuan. TQ:)
  • EZQ: guest_2 : xpe tiada masalah tuan lagipun kita buka pnyertaan smpai raya kedua. harap segalanya dipermudahkan. amin..:)
  • guest_2524 : Alhamdulillah...tq. Td saya dah cuba nak bank in tapi CDM dah tutup..jd memandangkan CDM sampai jam 12 tgh mlm shj..saya akan bank in esk insya Allah. Syamsul
  • EZQ: MARDIAN : puan. sy cek permohonan puan sudah ad kt wa dan tunggu utk diproses..maaf lambt respond..:)
  • EZQ: MARDIAN : kejap ya puan..
  • MARDIANA : 0126944128
  • EZQ: MARDIAN : boleh bg nom telefon..
  • MARDIANA : SAYA TELAH WASAP DETAIL & PIC RESIT..ADE TERIMA TAK?
  • Zainuddin MN : Terima Kasih tuan.
  • EZQ: Zainudd : Alhamdulillah emel dapat dh tggu prose dan pihak kami akan buat pengesaha..:)
  • Zainuddin MN : saya x dpt isi borang on line disini,saya cuba daftar guna e-mail..email saya positifzd@gmail.com
  • EZQ: MARDIAN : xdapat puan..
  • MARDIANA : DPT TAK TUAN?
  • MARDIANA : CAM
  • EZQ: Zainudd : id tuan apa ya..
  • Zainuddin MN : Slm ,Saya Zainuddin Mohd Noor telah menbuat pembayaran RM560 untuk 2 bahagian lembu pd 04/10/2014, masa 21:44 melalui CDM Bank Islam. Resit pembayaran sudah dihantar ke email tuan.Harap dapat pengesahan dr pihak tuan .Terima kasih.
  • EZQ: MARDIAN : penyertaan berjaya kn..ok tggu pengesahan dr pihak kami..:)
  • MARDIANA : DAFTAR ONLINE & TRANSFER MAYBANK2U
  • EZQ: MARDIAN : penyertaan melalui apa..
  • EZQ: ahadi b : dah dapat tapi maklumat xlengkap
  • MARDIANA : SALAM TUAN, SAYA BR BANK IN & EMAIL DETAIL QURBAN JAM 1142PM..POHON TUAN SEMAK YE..TQ
  • AWIS : alhamdulillah..terima kasih banyak.. semoga ALLAH berkati usaha tuan.. trima kasih..
  • EZQ: AWIS : Alhamdulillah ad dah tuan..emel dh diterima..
  • ahadi b moha : 0148845263 wasup dr saya
  • ahadi b moha : Ke acc mybank ezqurban.rm280 bukti pembayaran saya sertakaapn dlm wassup ezqurban dan emil ezqurban,ada tak pihak tua terima was
  • AWIS : email saya: awis2001@yahoo.com
  • AWIS : saya xde daftar disini.. sy transfer online,, dan kemudian emailkan ke email ezqurban beserta details sy..
  • EZQ: AWIS : boleh tahu apa id tuan..
  • AWIS : assalamualaikum,, saya telah transfer dri Maybank ke akaun Maybank ezqurban. Details saya telah sy emailkan ke email pihak tuan.. harap maklumbalas dri pihak tuan.. terima kasih..
  • EZQ: ahadi b : tuan hantar penyertaan melalui medium apa..
  • EZQ: abd ahm : tnggu pengesahan dr pihak kami..
  • EZQ: guest_2 : Insya Allah sempat lagi..
  • abd ahmad : Salam ez qurban.. saya telah mndaftr qurban 2 bhgn lmbu.. slip bnk in brtarikh 4.10. Pada jam 0745pm
  • abd ahmad : Salam ezqurban
  • ahadi b moha : As salam.saya ada membuat pembayaran utk ibadah Qurban 1 bahagkian lembu rm280.
  • guest_2524 : As Salam. masih sempatkah kalau saya nak buat Qurban kali ni..kalau boleh saya akan bank in malam ni.
  • Abu bakar Kh : Salam saya Abu Bakar Khalid, sudah transfer wang RM550 utk korban seekor kambing pd 27.9.14 jam 11.25 pg di ATM:8878 Kg. Gajah,Rujukan:00630, sudah daftar on line tapi masih belum dapat pengesahan dari pehak ezqurban,Harap maklum, terima kasih
  • Md Syahriman : Ok tq, jazakumullah khairan kasiro
  • EZQ: Md Syah : emekl dah diterima tinggal lg nk proses..tggu pengesahan. :)
  • Md Syahriman : Md Syahriman Irwan Bin Md Yusoff,781016035035,Alamat no.1228 Persiaran Puteri 3/5, Taman Chandan Putri 3, 33000 Kuala Kangsar, Perak, Saya dah bank in duit smlm utk 2 bahagian lembu,RM 560.00,tarikh 3/10/2014,masa: 03:08 PM,ini alamat email saya, pureviewmae@gmail.com
  • EZQ: Nilawat : okay..:)
  • Nilawati : Saya dah whatsapp detail & slip byrn
  • Nilawati : Saya Nilawati Shamsuri dah buat byrn rm560 utk qurban 2 bhgn lembu utk ayah & suami saya..maybank 4/10/2014 jam 9.49mlm..mohon sahkan penerimaan. Terima kasih
  • EZQ: Aliff : dah terima..tggu pengesahan dr team emel..:)
  • EZQ: Aliff : waalaikumussalam..
  • Aliff : Assalamualaikum, tuan saya baru emel kan pendaftaran beserta salinan resit bayaran , mohon tuan sahkan melalui emel jika sudah dapat, emel saya sakaunliminated@gmail.com, terima kasih
  • Aliff : Assalamulaikum,
  • EZQ: : Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: : mohon semua yang menyertai kami agar bersabar jika proses pengesahan permohonan memakan masa..terlalu ramai penyertaan dan kami mendahulukan yang terawal..pada masa sekarang masing2 berebut nk mendaftar memandangkan masa semakin suntuk..:)
  • EZQ: guest_4 : dah terima :)
  • guest_4443 : Assalammualaikum tuan.. saya dah bank ink rm 1680 utk ibadah qurban 6 bahagian lembu.. transaksi saya melalui maybank cd pd 4 okt 2014.. pukul 215 ptg.. saya dah wassup dan email.. email saya aldinnul@kktmmasjidtanah.edu.my.. mohon respon sekiranya sudah terima email dan wassup saya.. terima kasih tuan.
  • EZQ: guest s : maaf permohonan melalui wassap ambik masa sbb terlalu ramai yg Q..:)
  • guest saiful : Sy ada hantar whatsap..tp belum dpt respon. Saiful hazreen 1 bahagian lembu.
  • guest saiful : salam..
  • EZQ: Che Moh : terima kasih berurusan dengan kami..
  • Che Mohd Rid : Salam tuan admin. Saya telah buat bayaran 1 bhgn lembu dan 1 ekor kambing jumlah RM830.. Che Mohd Ridhwan Che Rani .. Maybank 9:27pm 4/10/2014. Menunggu pengesahan admin. Tkasih
  • EZQ: guest_5 : sy tlg meriahkan bg pihak tuan ya :)
  • EZQ: guest_6 : Emel dah diterima..:) tunggu pengesahan dr kami..
  • guest_5477 : Alhamdulillah terima kasih. saya dari sarawak. jika dekat mungkin saya akan dtg. :-)
  • guest_6446 : Bahagian 2 untul Pn Sharinah Binti Mohd Asrap Khan
  • guest_6446 : 1. Nafees Ahmad Bin Hannif Baba
  • guest_6446 : Salam, Saya Nafees Ahmad. Baru buat bayaran untuk 2 bahagian lembu. Saya dah hantarkan email ke ezqurban.adm@gmail.com. besertakan lampiran bayaran. Harap tuan/puan boleh sah kan menerima email saya.
  • EZQ: : JEMPUT SEMUA PESERTA DATANG KE OPIS KAMI UNTUK JAMUAN RAYA ESOK..JUM BERSAMA MEMERIAHKAN MAJLIS..:D
  • EZQ: guest_5 : okay miss ice..Alhamdulillah emel dah diterima..:)
  • guest_5477 : maaf tuan. saya juga dh emel ke ezqurban.adm@gmail.com. harap tuan dah terima dan sahkan. terima kasih.
  • EZQ: AHMAD L : pelaksanaan adlh hri pertama hingga keempat..negara mana akan ditentukan oleh sistem berdasarkn pnyertaan..bg pnyertaan terawal mereka boleh buat permintaan ngra yg dikehendaki..
  • AHMAD LUQMAN : oh yeke? tapi ayah cuma nak tau jangkaan buat bila dan di mana sahaja sebab rasa lega sikit bila tau. kalau tak keberatan. :) syukran
  • EZQ: AHMAD L : InsyaAllah tuan, segala maklumat berkaitan kita akan maklumkan dlm sijil penyertaan yang akan kita bg dlm masa sbulan hingga dua bulan slpas raya qurban..:)
  • AHMAD LUQMAN : syukran tuan. moga ibadah ini diterima Allah. amin. tuan, boleh saya tahu bilakah dijangka ibadah qurban ini akan dibuat dan di mana? sebab ayah mahu tahu. syukran. :)
  • EZQ: guest_5 : oh puan hntr melalui wa. .permohonan melalui wassap ambik masa terlalu ramai yg Q..:)
  • guest_5477 : salam. saya QURRATUL AIN RANTAI ABDULLAH dah mohon melalui whatsApp dan hantar butir-butir diri serta email dan bukti pembayaran. harap tuan dah terima dan sahkan melalui email saya. icemiss.mi@gmail.com
  • EZQ: guest_5 : boleh bg nama..
  • guest_5477 : maaf saya kurang faham tp email itu mmg aktif . adakah sebab saya tak daftar guna borang secara online?
  • EZQ: AHMAD L : Alhamdulillah..:)
  • EZQ: guest_5 : icemiss.mi@gmail.com tiada dlm pengkalan data..:(
  • AHMAD LUQMAN : semua emel dari ahmad lutfi, siti hawa dan ahmad luqman sudah diterima ya tuan? syukran alaik. :)
  • guest_5477 : salam. saya dah mohon melalui whatsApp dan hantar butir-butir diri serta bukti pembayaran. harap tuan dah terima dan sahkan melalui email saya. icemiss.mi@gmail.com
  • EZQ: guest_7 : boleh bg id puan
  • guest_7956 : Salam..sy puan nuriah bt malek..sy telah membuat pembayaran pd 3/10/2014 n telah menghntr email n whatsapp gmbr resit kpd pihat ezqurban..hrp menerima mklum bls dr pihak tuan
  • EZQ: guest_7 : tggu respond dr pihak kami..:)
  • guest_7956 : Salam..sy puan nuriah bt malek..telah hntr email kpd ezqurban.adm.gmail.com n telah menghantar gmbr resit byrn melalui whatsapp..hrp mendapat maklum balas dr pihak ezqurban..tq
  • EZQ: AHMAD L : emel dh diterima..:)
  • EZQ: guest_5 : boleh lg..
  • EZQ: siti ha : emel diterima..:)
  • EZQ: ahmad l : emel diterima..:)
  • AHMAD LUQMAN : salam. saya dah emelkan butiran dan bukti bayaran ke emel tuan tadi bagi nama ahmad luqman hakim untuk 1 bahagian lembu berharga rm 280. mohon pengesahan. daripada luqmanan_sam10@yahoo.com. syukran
  • guest_5558 : Assalamualaikum. Ingin bertanya, sekiranya ingin menderma satu bahagian lembu, masih bleh dilakukan?
  • siti hawa : salam. saya dah emel ke pihak tuan tadi untuk pengesahan bayaran qurban seekor kambing rm 550 untuk siti hawa sebentar tadi. mohon pengesahan. syukran. daripada emel luqmanan_sam10@yahoo.com
  • ahmad lutfi : salam. tuan, saya dah emel ke tuan tadi untuk pengesahan bayaran qurban seekor kambing rm 550 sebentar tadi. mohon tuan kesahkan. syukran. daripada lutfi_detik@yahoo.com
  • guest_5324-a : Alhamdulillah emel pengesahan telah diterima
  • EZQ: rizal b : permohonan melalui wassap ambik masa terlalu ramai yg Q..:)
  • EZQ: liyana : permohonan melalui wassap ambik masa terlalu ramai yg Q..:)
  • EZQ: guest_1 : permohonan melalui wassap ambik masa terlalu ramai yg Q..:)
  • EZQ: Nur Muh : iyya tuan mmg team whatsapp xmenang tgn..terimakasih krn memahami..:)
  • EZQ: guest_1 : boleh tahu apa id tuan
  • guest_5477 : saya Qurratul Ain Rantai Abdulllah dh bank in rm280bg qurban lembu pada 4.10.2014 @1822 hrs tapi saya tak isi borang daftar sebab mungkin masalah online guna hp. email saya : icemiss.mi@gmail.com. terima kasih.
  • rizal bakar : as salam. saya telah buat pembayaran bagi qurban 1 bahagian lembu RM280 pada 4 oktober 2014,755 pm. saya telah whatsapp dan email maklumat. harap pihak tuan dapat email resit ke saya. terima kasih. rizal bin abu bakar..
  • rizal bakar : as salam. saya telah buat pembayaran bagi qurban 1 bahagian lembu RM280 pada 4 oktober 2014,755 pm. saya telah whatsapp dan email maklumat. harap pihak tuan dapat email resit ke saya. terima kasih.
  • liyana : Salam saya dah bank in 560 utk 2 bhgian..sy dah wasap resit bukti pembayaran..tapi xde sebarang.maklum balas drpd pihak tuan
  • guest_1844 : Salam, saya dh bank in rm280 dan sudah whatsapp tapi x de apa2 maklimbalas la
  • Nur Muhammad : Saya dah buat pembayaran rm560 utk korban lembu 2 bahagian dan sy dah whatsapp resit sebagai bukti pembayaran... Tetapi masih tiada maklum balas dari whatsapp pihak tuan. Mungkin pihak tuan terlalu busy pada saat akhir Ni...
  • guest_1832 : Salam, saya telah melakukan transaksi deposit berjumlah rm280 pada tarikh 04/10/14,masa 19:24:26 pm 1 bahagian untuk ibu saya BASHAH BINTI MOHAMMAD. Resit telah diemel. Sila buat pengesahan seberapa cepat yg mungkin. Terima kasih.-Shaliza Shafie
  • EZQ: guest_1 : waalaikumussalam...
  • EZQ: guest_2 : Alhamdulilah dah terima..
  • guest_1844 : Assalamualaikum, saya norhayati ikimfm
  • guest_2009 : email sy rosanipmohdyassin@gmail.com
  • guest_2009 : Salam Tuan ...sy dah email butiran sy ke ezqurban.adm@gmail.com.
  • guest_2009 : Salam tuan...sy dah email butiran sy ke ezqurban.adm@gmail.com.
  • EZQ: guest_7 : Alhamdulillah..
  • EZQ: guest_7 : ^-^
  • guest_7197 : jazakallah pihak ezqurban
  • guest_7197 : saya dh transferkan rm280 dan dh isi borang online. email pengesahan penerimaan pun sy dh terima. email sy ilalliqa@gmail.com
  • EZQ: : Bagi mempercepatkan proses penyertaan tetuan semua boleh menggunakan kaedah emelkan ke ezqurban.adm@gmail.com..:):):)
  • guest_7197 : ok sy buat skrg. tq
  • EZQ: guest_7 : boleh dftr online. atau boleh juga buat pembayaran kemudian hntr bukti tersebut kpd kami besrta dgn nma alamat no. ic dan nma pserta melalui email, faks, atau fb.
  • guest_7197 : so just masukkan rm280 dlm akaun ezqurban
  • EZQ: guest_4 : permohonan melalui wassap ambik masa terlalu ramai yg Q..:)
  • EZQ: guest_7 : semapt lg..kami terima pnyertaan hingga raya ke 2..
  • guest_4208 : Assalam, saya mewakili bapa saya... beliau ingin berkorban 1 bahagian lembu RM280. duit telah di masukkan dan telah whatapps pihak EZ Qurban. harap membalas whatapps saya. sekian, terima kasih.
  • guest_7197 : salam. sempat lagi ke nak masuk 1 bahagian?
  • guest_9127 : Ok.Shukran.Selamat Berkorban
  • EZQ: guest_2 : permohonan melalui wassap ambik masa terlalu ramai yg Q..:)
  • EZQ: guest_9 : okay dah dapat..:)
  • guest_9127 : Saya sudah email ke alamat ezqurban.adm@gmail.com.dari akmalghafar@gmail.com.Terima kasih
  • guest_2009 : Saya Ros-Anip Mohd Yassin dah pun buat pembyran melalui maybank2u.com.my pd hari Jummat 03 Oct 14 pd pukul 15:06 ptg bagi melaksanakan ibadah qurban untuk anak lelaki saya , Muhammad Irham bin Ros-Anip kepada pihak tuan, mohon di buat pengesahan. Resit pembayaran n maklumat yg pihak tuan kehendaki disertakan melalui whatsapp EzQurban. Wassalam
  • EZQ: : Terima kasih utk semua peserta kerana berurusan dengan kami..:):):)
  • Mohd Zahid : Alhamdullah.. terimakasih.
  • EZQ: rahamat : permohonan melalui wassap ambik masa terlalu ramai yg Q..:)
  • EZQ: Mohd Za : Alhamdulillah dah diterima..:)
  • Mohd Zahid : Assalamualaikum Tn Admin, saya telah membuat pembayaran korban 1 bahagian tahun ini dengan pembayaran sbyk RM280 . Segala maklumat telah saya emailkan. Mohon pengesahan menerimaan email saya mokhaza_05@yahoo.com
  • rahamat b se : Assalamualaikum.. saya Rahamat b Senapi telah membuat pembayaran pada 4 okt bagi ibadah korban utk diri saya pada tahun ini.....mohon pengesahan atas nama rahamat b senapi bayar d my bank bangi B.B.Bangi 1015am dan telah wassap atas no 0193514708.....mohon pengesahan
  • Mohd Zahid : Assalamualaikum Tn Admin,
  • EZQ: guest_9 : xde lg tuan..
  • guest_9127 : email saya akmalghafar@gmail.com
  • EZQ: guest_9 : encik buat permohonan melalui apa..
  • kushabdulla@ : Alhamdulillah syukur terima kasih tuan
  • EZQ: kushabd : Alhamdulillah dah terima dan sedang diproses..:)
  • EZQ: MOHAMAD : asmelia ali kn.. dah diproses tuan tunggu pengesahan..:)
  • kushabdulla@ : ada terima email saya kusha abdulla
  • guest_9127 : Terima kasih.Alhamdulillah.
  • rahamat b se : Sa
  • EZQ: Mohd Nu : Alhamdulillah dah terima dan sedang diproses..:)
  • rahamat b se : Saya telah buat pembayaran pada
  • guest_9127 : Assalamualaikum tuan.Saya Akmal Ghafar berkorban sebanyak satu bahagian dan pembayaran telah dilakukan sebanyak RM280 . Ini adalah maklumat pembayaran: Bank:Maybank, Transaction date:4/10/2014 04.14PM Tempat:P SEBANG 2.Terima Kasih.
  • kushabdulla@ : email saya kushabdulla@gmail.com
  • Mohd Nur : capt2167@gmail.com
  • EZQ: Mohd Nu : boleh berikan emel adres..
  • kushabdulla@ : untuk ibadah qurban sebanyak rm280.00
  • MOHAMAD NASI : Saya telah whatapps details tentang bayaran RM 550 bagi bayaran seekor kambing bagi qurban utk diri saya sendiri Mohamad Nasir Abd Rahman I/C 680209-02-5017 pd 3 Okt 2014 . Minta sahkan penerimaan. Bayaran dibuat pd 3/10/2014 jam 18:59:17PM melalui CIMB keakaun EZQurban. tq
  • EZQ: Mohd Nu : boleh sertai kami..satu bahagian rm280. boleh dftr online. atau boleh juga buat pembayaran kemudian hntr bukti tersebut kpd kami besrta dgn nma alamat no. ic dan nma pserta melalui email, faks, atau fb.
  • kushabdulla@ : saya kusha abdullah dah email resit pembayaran mohon semak.wasallam
  • Mohd Nur : Sy dah daftar melalui emel dan bayaran telah dibuat ke akaun maybank untuk Aqiqah. Mohon pengesahan secara rasmi.
  • EZQ: Zinnira : okay :)
  • kushabdulla@ : Saya kusha abdulla dah pun buat pembayaran bagi melaksanakan ibadah qurban kepada pihak tuan, mohon di buat pengesahan. resit pembayaran disertakan melalui internet banking. Wassalam
  • Mohd Nur : Salam, mohon masukan maklumat tentann Open House Eidul Adha dalam crawler di website. Sy dengar hanya sebahagian di radio IKIM. Mohon maklumat lanjut.
  • Zinnirah : Takpe saya tak re-send. Baru sangat pun. If re-send nanti confuse banyak lagi email. Nanti saya check malam nanti. Terima kasih.
  • EZQ: MOHAMAD : wsalam tuan..ada apa yg boleh sy bantu..:)
  • EZQ: Azman : Amin InsyaAllah..Selamat hari raya juga..disamping perbanyakkan zikir tahmid..:)
  • EZQ: Zinnira : maaf xde lagi dlm kantung emel..cuba resend..:)
  • MOHAMAD NASI : Salam,
  • Azman : jazakallah EZ Qurban, Selamat Hari Raya Qurban
  • EZQ: guest_5 : mohon sabar ya sbb whatsapp skrng x menang jari nk reply yg mlm td punya pun ad lg yg x setel :)
  • Azman : Alhamdulillah. Moga Allah merahmati pihak tuan kerana memudahkan ibadah ini. Amiin
  • EZQ: Azman : : maaf tuan td sy cek atas emel ni azman.shaari@taliworks.com.my..:) emel tuan dah diproses..tunggu pengesahan..
  • Zinnirah : Mohon pengesahan qurban online pihak saya - Zinnirah binti Abbas (nirah.abbas@gmail.com). Pembayaran dibuat melalui Maybank2u. Bukti pembayaran telah disertakan. Terima kasih.
  • guest_5111 : Saya dh watsapp utk 2 bhgian tpi blm reply
  • Azman : Ya saya email guna alamat tuan tadi.....email add saya azmankiflie@gmail.com
  • zubaidah : berape no maybank ye?
  • EZQ: Azman : : ezqurban.adm@gmail.com betul ya encik send kt adres ni..
  • Azman : Saya dah resend email tadi...mohon cek. Terima kasih
  • EZQ: izzuddi : Alhamdulillah emel tuan dah diterima. tnggu pengesahan..:)
  • EZQ: adzlina : emel puan dah diproses tnggu pengesahan..:)
  • izzuddin(iah : emel saya: izzuddinhamid@gmail.com
  • EZQ: Azman : : boleh encik resubmit.maaf atas kesulitan.tp sy dah cek emel xde add encik..
  • adzlina : JIka saya telah mendapat emel Pengesahan Permohonan dari pihak EzQurban, adakash dikiranya ianya telah selesai?
  • EZQ: : mohon semua yang menyertai kami agar bersabar jika proses pengesahan permohonan memakan masa..terlalu ramai penyertaan dan kami mendahulukan yang terawal..pada masa sekarang masing2 berebut nk mendaftar memandangkan amsa semakin suntuk..:)
  • adzlina : Assalamualaikum w.b.t saya mewakilkan pihak EZ Qurban bg melaksanakan ibadah korban bg tahun ini atas nama Nooradzlina Bt Mohd Pauzi sebanyak satu bahagian dan pembayaran telah dilakukakan sebanyak RM280 . Ini adalah maklumat pembayaran: Bank:Bank Islam (M) Berhad Ref No:09425 Transaction date: 4/10/2014 Lokasi: Ar Rahnu KOta Bharu Saya telah mendaftar secara online segala maklumat diri telah diberi. Saya juga telah mendapat maklum balas emel Pengesahan Permohonan dari pihak EzQurban Sdn.Bhd.
  • Azman : Assalamualaikum, saya ada menghantar email butiran korban kepada pihak tuan sebanyak 3 bahagian (RM 840)...sila sahkan...terima kasih.
  • EZQ: izzuddi : apa emel adres tuan..
  • EZQ: aidil : : Alhamdulillah emel tuan dah diterima. tinggal lg nk buat pengesahan. mungkin ambil sedikit masa. :)
  • izzuddin(iah : Salam team ezq.saya dah emel butiran tentang pendaftaran satu bahagian.mohon pengesahan dari pihak ezq.emel pada hari ini jam 12.57pm
  • aidil : aidilconsult@gmail.com
  • aidil : Atas nama Muhammad aidil bin ishak
  • EZQ: aidil : : eh bukan maksud sy mel adres tuan..:)
  • aidil : Sy send pagi td,untill now...masih tiada pengesahan
  • aidil : Sy send pad ezqurban.adm@gmail.com
  • EZQ: aidil : : emel adress
  • Rafi : Terimakasih
  • aidil : Sy dh send butiran byrn
  • aidil : Tolong check email
  • EZQ: Azman : : sy dah cek tp x receive lg..
  • Azman : Assalammualaikum tuan admin, saya dah jugak hantar pendaftaran melalui website ni atas email azman.shaari@taliworks.com.my
  • EZQ: Azman : : InsyaAllah kami cuba yang terbaik..
  • Azman : Aslmkm, saya mewakilkn pihak EZ Qurban bg melaksanakan ibadah korban bg tahun ini atas nama Azman Bin Sha'ri sebyk 1 bahagian dan telah buat pembayaran sebyk RM280 melalui teller Bank Islam (M) Berhad, Ref No:92201 Transaction date: 4/10/2014 Lokasi: Saujana Utama. Sila sahkan. TQ.
  • EZQ: Rafi : : Salam encik boleh buat pmbayaran skali gus utk ketiga bahagian..Hantar bukti sertai dgn nama, no ic dan alamat encik sbg pndftar dan seterusnya pserta iaitu isteri dan anak encik..
  • Rafi : Aslmkm. Saya berhajat tiga bahagian lembu atas nama isteri dan dua anak2. Adakah saya perlu daftar atas nama masing2 dan transfer wang satu persatu?
  • EZQ: yati : : terima kasih kembali kerana berurusan dgn kami.:)
  • yati : terima kasih admin
  • EZQ: Yusri : : terima kasih kembali kerana berurusan dgn kami..
  • EZQ: yati : : Alhamdulillah emel dah terima..
  • Yusri : alhamdulillah tuan dah terima email n pendaftaran saya, Ya. satu bahagian lembu atas nama saya sendiri. Terima kasih
  • yati : Assalammualaikum tuan admin, saya dah jugak hantar pendaftaran melalui website ni atas email are.mallyna93@gmail.com.
  • EZQ: guest_6 : wsalam.masih dibuka. satu bahagian rm280. boleh dftr online. atau boleh juga buat pembayaran kemudian hntr bukti tersebut kpd kami besrta dgn nma alamat no. ic dan nma pserta melalui email, faks, atau fb
  • EZQ: guest_5 : saya tidak pasti kenapa cuma mungkin under maintainance sbb semalam ad amsalah teknikal..macam ni tuan boleh guna alternatif lain seperti faks atau emel..hntrkn bukti pmbayaran dan details seperti nama alamat no.ic serta nama peserta..
  • guest_621 : Assalamualaikum. Masih bleh daftar utk qurban ka?
  • rahamat b se : Sa wakil kan ez korban unt urusan korban utk diri sayapada tahun ini kerana Allah taala
  • guest_5477 : saya dah tengok borang tp takda ruangan utk catit korban rm280. yg ada cuma rm550. mcm mna tu?
  • EZQ: guest_1 : hntr bukti tersebut kpd kami besrta dgn nma alamat no. ic dan nma pserta melalui email, faks, atau fb
  • EZQ: guest_5 : Bank Islam (M) Berhad No. Acc: 1211 3010 0292 76 Maybank Islamic Berhad No. Acc: 5624 0550 5189 atas nama EZ QURBAN SDN BHD.
  • EZQ: guest_7 : wsalam.masih dibuka. satu bahagian rm280. boleh dftr online. atau boleh juga buat pembayaran kemudian hntr bukti tersebut kpd kami besrta dgn nma alamat no. ic dan nma pserta melalui email, faks, atau fb..
  • guest_1785 : ASSALAMUALAIKUM.. SAYA DAH EMAIL SLIP BAYARAN R 280 UTKSATU BAHAGIAN...
  • guest_5477 : tolong sertakan nombor akaun untuk korban lembu, nma bank
  • guest_7199 : Assalam..sye nak tny quran utk satu bahagian msih dibuke ke?brape utk satu bahagian,mcm mne utk sye daftra
  • EZQ: guest_5 : waalaikumussalam..boleh sertai kami..peluang masih ada insyaAllah..
  • guest_5477 : Assalamualaikum tuan. saya nak sertai korban lembu kalau masih terbuka
  • EZQ: guest_3 : InsyaAllah masih boleh menyertai kami..:)
  • EZQ: MOHD AR : okay noted..:)
  • EZQ: Yusri : : Alhamdulillah dah terima..1 bahagian lembu kn..atas nama tuan..
  • guest_3257 : saya nak tanya, korban lembu dah tutup ye?
  • Abu bakar Kh : Salam saya Abu Bakar Khalid, sudah transfer wang RM550 utk korban seekor kambing pd 27.9.14 jam 11.25 pg di ATM:8878 Kg. Gajah,Rujukan:00630, sudah daftar on line tapi masih belum dapat pengesahan dari pehak ezqurban,Harap maklum, terima kasih
  • EZQ: MUHAMAD : Alhamdulillah..tunggu pengesahan dari pihak kami..
  • MOHD ARIFF : Saya sudah daftar online dan sudah terima email pengesahan. Penyertaan saya hanya untuk SATU BAHAGIAN sahaja. Maaf kerana terhantar dua kali pendaftaran online.
  • Yusri : ye Tuan Admin, saya dah hantar email kat email ezqurban.adm@gmail.com. harap tuan dah terima.
  • MUHAMAD NASR : Saya mewakilkan pihak ez qurban bg melaksanakan ibadah qurban bg tahun ini di atas nama MUHAMAD NASRIZAL BIN AZIZ DAN NORSABRENA BINTI MAAROF kerana ALLAH TAALA butiran pembayaran qurban telah dihantar, Sila buat pengesahan penerimaan terima kasih
  • EZQ: syam_st : Alhamdulillah..semoga dipermudahkan segalanya.
  • syam_stats : Dah daftar online dan terima emel balas. Jazakumullah buat seluruh staf EZQ.
  • EZQ: : terima kasih buat semua peserta. InsyaAllah kita diberkatiNya sekiranya niat kita betul. Ayuh semua betulkan niat..:)
  • guest_2139 : Tutu
  • Mohd Junaidi : Jazakallah Tuan
  • EZQ: Mohd Ju : okay tuan..
  • EZQ: Yusri : : ezqurban.adm@gmail.com...hntr pd ad ni kn tuan
  • Yusri : terima kasih..
  • rizal : jazakallah
  • Mohd Junaidi : Saya dah buat bayaran untuk Kurban 2 ekor kambing. Bayaran di CDM Maybank Pandamaran 4/10/14 @ 9:55am RM1100.00, Peserta Kurban (1) Mohd Junaidi Mohamed (2) Faridah Hanum Abdullah. Saya dah SMS kan slip bayaran ke HP 0132386000
  • EZQ: Yusri : : satu bahagian lembu hanya utk satu penama.. penama tersebut boleh doakan apa sahaja..:)
  • Yusri : Assalammualaikum tuan admin, saya dah jugak hantar pendaftaran melalui website ni atas email yusrijumat@gmail.com.
  • EZQ: rizal : : Alhamdulillah emel tuan sy dah terima..
  • Mohd Junaidi : Assalamualaikum Tuan Admin,
  • EZQ: ku daya : boleh sy tahu email atas adres apa.
  • Yusri : Assalammualaikum tuan admin, saya dah daftar pendaftaran saya sebentar tadi. melalui transaksi di bank islam plaza astana berjumlah RM 280. dengan nombor rujukan 28206. Saya nak bertanya, kalau satu bahagian lembu dapat letak berapa nama? sila beri pendapat... terima kasih.
  • shamsul azua : harap tuan terima. time kasih
  • shamsul azua : Salam tuan.. saya baru sahaja selesai mmbuat pmbayaran melalui myabank 2U sbyk RM 280,00. Ref no. 2147077481. pd jam 2:50pm.
  • EZQ: ku daya : xpe tiada masalah..hihi..boleh sy tahu email puan atas nama apa ya..
  • EZQ: Nor Yaa : tnggu pengesahan dr pihak kami..:)
  • rizal : utk kepastian, pihak tuan ada terima email penyertaan saya dari emel rijjal74@gmail.com tak?
  • ku dayah : saya mohon maaf kerana terbuat bayaran dan daftar dgn 2 kaedah...walaubagaimanapun pihak ez bole la cek maklumat lengkap dan bayaran saya melalui salah satu kaedah yg saya telah buat td. wasap & email. harap maaf.
  • Nor Yaacob : Askm, saya mewakilkan pihak ez qurban bg melaksanakan ibadah qurban bg tahun ini atas nama Nur Rabiatul Adawiyah Yusof sebanyak 1 bahagian dan telah buat pembayaran melalui Cash Deposit Machine MBB (cawangan Kota Kemuning1) sebanyak rm280 pada 04/10/14 Masa 12:25pm. Harap Dapat buat pengesahan penerimaan .Tq
  • EZQ: guest_1 : maklumat details akan kami nyatakan dalam sijil penyertaan..
  • EZQ: : kepada peserta EZ Qurban sekali lagi sy tekankan bahawa permohonan hendaklah dibuat melalui satu cara sahaja samada faks, email, online, sms atau whatsapp...:)
  • guest_1674 : Sila diberikan detail tentang ibadah aqiqah anak saya. Nombor rujukan #1062.
  • EZQ: YASMIN : ok..
  • YASMIN BIN M : Alhamdulillah saya dah daftar melalui sistem Online untuk perlaksanaan Korban bagi diri saya melalui M2u berjumlah RM280.00. Ref No: 2147059582 Transaction date: 4/10/2014 14:24:46. Sila sahkan. TQ.
  • harifudin : Alhamdulillah...Bismillahir Rahmani Rahiim... Saya mewakilkan pelaksanaan QURBAN bagi tahun 1435H kepada Urusetia / Pengarah Program Qurban Ez Qurban Sdn Bhd atas nama berikut kerana Allah Taala: HARIFUDIN BIN PARAKASI
  • EZQ: harifud : Alhamdulillah. Kami dah terima emel encik dan akan diproses secepat mungkin. Tunggu pengesahan dari kami.
  • EZQ: Azraf : : ok tnggu pengesahan dr kami..
  • EZQ: ku daya : amin..
  • harifudin : Assalamualaikum, alhamdulillah saya telah hantar pendaftaran saya melalui emel. Saya Harifudin Bin Parakasi , Smk Kunak Jaya Perti surat 124, 91207 Kunak Sabah. Pembayaran melalui transfer Maybank2u ke akaun maybank 562405506189 sebanyak 280 ref no 2147029032 pada 04 oktober 2014 13:46:27. sebanyak RM280 untuk satu bahagian lembu. no hp 0198838624. mohon pengesahan pihak tuan
  • harifudin : Assalamualaikum...
  • Azraf : Alhamdulillah saya dah daftar melalui sistem Online untuk perlaksanaan Korban bagi kedua-dia ibu bapa saya melalui M2u berjumlah RM560.00. Ref No: 2147045080 Transaction date: 4/10/2014 14:06:09. Sila sahkan. TQ.
  • ku dayah : terima kasih, semoga allah permudahkan segala urusan pihak ez qurban.....aminn
  • EZQ: ku daya : Amin..InsyaAllah harap bersabar tunggu pengesahan.
  • ku dayah : Alhamdulillah dengan izinnya ,saya dah daftar melalui wasap dan email dan dah buat bayaran utk 4 bhg..harap dpt pengesahan nanti.semoga ibadah qurban kita semua diterima Allah aminn
  • EZQ: rizal : : kami akan buat panggilan terlebih dahulu..jika tidak dapat dihubungi, alternatif lain kami akan sms..
  • rizal : boleh saya tahu, bagaimana pengesahan akan di buat oleh pihak EZQ samada email, telefon atau lain2 cara
  • EZQ: fakri z : Maaf encik permohonon melalui whatsapp yang bermula pagi semalam kami sedaya upaya memberi respon. Jika masih belum terima respon harap bersabar. :) Maaf bayaran yang encik buat 230 atau 280.
  • fakri zaki m : Sy dah buat pendaftaran dan bayaran 230 ptg smalam tp tak de maklum balas drpd pihak tuan lagi hingga skrg.
  • EZQ: fakri z : Bagi pendaftaran yang baru dibuat hari ini tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • Mohd Hizam : Aslmkm, saya mewakilkn pihak EZ Qurban bg melaksanakan ibadah qurban bg tahun ini atas nama Che Mah Binti Hamid sebyk 1 bahagian dan telah buat pembayaran sebyk RM280 melalui Maybank2u Ref No: 2147014781 Transaction date: 4/10/2014 13:28:44. Sila sahkan. TQ.
  • EZQ: guest_3 : Bagi pendaftaran yang baru dibuat hari ini tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: guest_1 : tunggu pengesahan dr pihak kami..
  • fakri zaki m : Sy dah whatsapp nama peserta qurban dan bukti pmbayaran utk fakri zaki md darus, noranisah mohd naim, dan mohd naim sidek.3 bahagian x rm 28=rm 840. Mohon respon drpd pihak ez qurban segera.
  • guest_3826 : Assalamualaikum...encik, saya Tenku Nur Shahrul Izami dah register online dan saya telahpun membuat cash deposit melalui bank islam bagi 4 orang harga RM1,120.00
  • EZQ: rizal : : Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • guest_191 : Bukti pembayaran dan maklumat yang diperlukan telah saya email.
  • EZQ: guest_1 : Alhamdulillah..amin..
  • guest_191 : Saya dah buat bayaran RM560.00melalui maybank untuk 2 bahagian lembu, satu untuk suami (Zulkefli bin Yusoff) dan satu untuk sendiri (Roslinazairimah binti Zakaria). Terima kasih.
  • guest_191 : Assalam,
  • EZQ: mohd fa : Waalaikumussalam..
  • EZQ: guest_1 : boleh hantar maklumat dan bukti pembayaran kpd kami.
  • EZQ: norella : kami akan respon dengan kadar segera..
  • guest_1454 : Alhamdulillah pengesahan ibadah qurban untuk saya;noraishah bt.mohd noor telah diterima melalui email..mudah2an ibadah qurban ini fiterima ALLAH SWT..AMIN.
  • EZQ: Rosli R : InsyaAllah kami team whatsapp cuba untuk respon dengan kadar segera..
  • EZQ: Dr. Moh : Alhamdulillah..tunggu pengesahan dari pihak kami..
  • EZQ: guest_8 : InsyaAllah moga ibadat kita diterima..
  • EZQ: Siti sh : Pengesahan akan dibuat dalam masa satu hingga dua hari..
  • rizal : salam, tolong sahkan penyertaan saya Mohd RIzal Nasir untuk satu bahagian qurban. Pembayaran melalui maybank2u pada jam 12.41 rm280.
  • EZQ: : Mohon sekali lagi kepada peserta EZ Qurban utk menghantar penyertaan melalui SATU kaedah sahaja untuk memudahkan urusan kami..
  • EZQ: guest_5 : Terima kasih kerana menyertai kami..Semoga kita diberkatiNya.
  • EZQ: guest_7 : Puan boleh hantar maklumat dan bukti pembayaran melalui email, facebook, sms, atau whatsapp..
  • EZQ: siti : : Masih boleh sertai kami. :)
  • EZQ: guest_1 : boleh tiada masalah..
  • guest_8963 : Salam.Saya ingin mewakilkan pihak EZ Qurban utk melaksanakan kurban tahun ini dan telah membuat pembayaran sebanyak RM 280.00 atas nama Rosnah Be Ibrahim melalui mayban2u 04 oktober 2014 jam 12:39:50.
  • EZQ: : Kepada semua yang berminat untuk menyertai kami di EZ Qurban, pendaftran masih lagi dibuka dan mohon untuk menghantar penyertaan melalui satu kaedah sahaja.
  • EZQ: Safarin : sudah diterima Alhamdulillah..
  • EZQ: zawawi : Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: irwan i : Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: guest_8 : Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: noorlel : Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: husin : : Bank Islam (M) Berhad No. Acc: 1211 3010 0292 76 Maybank Islamic Berhad No. Acc: 5624 0550 5189 atas nama EZ QURBAN SDN BHD.
  • NOORLIZA KAS : Salam.Saya ingin mewakilkan pihak EZ Qurban utk melaksanakan kurban tahun ini dan telah membuat pembayaran sebanyak RM 840.00 atas nama Kasim Mat Ali,Salamiah Che Ngah dan Suhaniz Kassim.Pembayaran melalui Maybank2u ref no 2146947761. pukul 12.13pm 04 oct 2014
  • EZQ: guest_1 : Details akan kami maklumkan dalam sijil penyertaan..
  • EZQ: nabibah : Salam, permohonan puan sudah diterima..
  • guest_6830 : adakah saya masih boleh daftar untuk korban?
  • EZQ: Aminudd : Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: Aminudd : Selamat Hari Raya AidilAdha.. =)
  • EZQ: Aminudd : Selamat Hari Raya AidilAdha.. =)
  • EZQ: mizan : : Salam. Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: mizan : : Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: pakkuad : Salam. Bagi pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :) jika hingga esok masih tidak mendapat feedback, mohon hubungi kami untuk tindakan susulan.
  • EZQ: guest_6 : Untuk pendaftaran yang baru dibuat tunggu pengesahan dr pihak kami :). jika tidak dapat feedback hubungi kami utk tindakan lanjut.
  • EZQ: guest_6 : salam. tunggu pengesahan dr pihak kami. jika hingga esok masih tidak dpt pengesahan mohon hubungi kami utk tindakan lanjut.
  • EZQ:Rohana H : Salam puan. boleh tahu puan dah menyertai kami melalui kaedah mane? nanti sy akan cek sistem.
  • norella : Slm. Saya tlh buat may bank transfer utk 1bhg qurban. Butiran peribadi serta bukti pembayaran tlh saya hantar melalui WhatsApp. Sila sahkan penyertaan saya. Tk
  • mohd fadzli : Assalamualaikum.
  • guest_1947 m : Assalamualaikum, saya telah mendaftar penyertaan qurban saya 1 bahagian Lembu. Saya telah membuat pindahan IGB ke akaun BIMB.
  • norella : Saya tlh buat pembayaran melalui maybank transfer utk 1 bhg qurban. Butiran peribadi serta bukti pembayaran tlh saya hangar melalui
  • norella : Saya dah buat bank transfer utk qurban 1 bhg. Butiran peribadi serta bukti pembayaran tlh saya hantar melalui whatsapp. Sila sahkan penyertaan saya. Tk
  • Wan Zarini : Assalamualaikum.... Dengan ini, saya Wan Zarini binti Wan Ab. Kadir telah melantik pihak Ez Qurban sebagai wakil bagi diri saya untuk ibadah korban 1 bahagian lembu bernilai RM 280 pada tahun ini. Terima kasih (Rujukan : Maybank2u.com 4/10/2014 Jam 11:29:35 Reference 2146906105
  • Rosli Rejab : Assalamualaikum, saya telah mendaftar penyertaan qurban saya dan isteri untuk 2 bahagian dan telah masukkan ke dlm akaun maybank RM560 apda 04.10.201404 Oct 2014 10:32:55 . Harapan pihak tuan dapat semak & respon. Terima Kasih
  • Dr. Mohd Fua : Assalamu`alaikum. Saya telah membuat pindahan IGB ke akaun BIMB 12113010029276 sebanyak $280.00 pada 4 Okt 2014 jam 10:55:13 untuk menyertai ibadah qurban 1435 (H) dan mewakilkan kpd EZ Qurban untuk melaksanakannya. Maklumat telah saya hantar melalui aplikasi w.app jam 11.03 AM 4 Okt. 2014. Sila sahkan penerimaan. Wassalam.
  • guest_803 : Assalamualaikum.... Dengan ini, saya Wan Muhamad Khairudin Bin Wan Maliki ( 821212035319 ) dan isteri Asma' Binti Hilmy Mujahid ( 850531035378 ) telah melantik pihak Ez Qurban sebagai wakil bagi diri saya dan isteri untuk ibadah korban 2 bahagian lembu bernilai RM 560 pada tahun ini. Terima kasih (Rujukan : Maybank2u.com 4/10/2014 Jam 10:53:29 RM 560.00 ID: 214
  • guest_803 : Assalamualaikum... Dengan ini, saya Wan Muhamad Khairudin Bin Wan Maliki (821212035319) dan isteri Asma' Binti Hilmy Mujahid (850531035378) telah melantik pihak Ez Qurban sebagai wakil bagi diri saya dan isteri untuk ibadah korban 2 bahagian lembu. Nilai - RM 560. Bayaran - Maybank2u.com
  • Siti shafina : Assalam.sy guest_7399 di bawah,resit sy dh whatsapp dan email.harap dapt pengesahan.tq
  • guest_519 : Assalamualaikum, Mohd Shalafi Bin Khalid, dah bank in RM280 melalui Maybank untuk Qurban 1 bahagian lembu. Resit saya dah whatsapp & e mail.
  • guest_7399 : Assalamualaikum saya sudah transfer rm280 melalui maybank2u pada Sabtu 04/10/14 masa 10:38 AM utk 1 bahagian Atas nama SITI SHAFINA BINTI SHAARINo Tel: 013-3323804
  • siti : boleh buat tempahan lagi ke
  • guest_1608 : BOLEH INTERNET BANKING KE?
  • Safarini : Saya, Safarini binti Ibrahim @ Shafeey, dah bank in RM280 pada 3 oktober jam 6.29pm melalui Maybank Bukit Antarabangsa untuk Qurban 1 bahagian lembu. Resit saya dah whatsapp & e mail. Tolong konfirm
  • zawawi : Salam. Saya dah masukkan rm280 melalui maybank caw ampang ipoh pada 4.10.14 jam 10.02am. Mohammad Zawawi Abu Bakar ic: 740211-14-5773. Slip bank saya hantar melalui wasap. Tq.
  • zawawi : Salam
  • zawawi : Salam
  • irwan ishak : Assalamualaikum saya sudah transfer rm280 melalui maybank2u pada Sabtu 04/10/14 masa 09:26AM utk 1 bahagian Atas nama IRWAN BIN ISHAK No Tel:0139377437
  • guest_8083 : Assalamualaikum tuan/puan.Saya Rokiah bt Yusof telah buat bayaran dan butiran melalui WhatsApp..mohon dapat pengesahan..t/k
  • noorlela : Assalam. Tlg semak atas nama noorlela hassan 700521035012.. bayaran pada 3 oktober 2014 rm 280. No rujukan 2146284775. Maybank2u.
  • Shafie Sarpa : saya baru mendaftar bagi diri saya. Harap admin dapat proses, sekian terima kasih
  • guest_399 : As salam..saya baru mendaftar korban 1 bghn lembu tas atas nama ZAILINI BINTI OTHMAN. T.kasih..Salam Aidil Adha 1435H
  • guest_4062 : Assalamualaikum ...sy nak isi borg online tapi borg nyer xkuo
  • husin : Assalamualaikum..boleh saya dapatkan no acc ez qurban
  • guest_1674 : Saya pernah buat aqiqah utk anak saya. No resit online #1062. Tapi tidak dapat maklumat selanjut atau details tentang aqiqah yg ezQurban buat utk anak saya.
  • nabibah89 : Assalamualakikum saya sudah bank in menggunakan online transfer. saya telah menghantar email berkenanaan maklumatt Qurban meggunakan email 0823824@gmail.com. mohon pengesahan samaada sudahmenerima email atau belum.
  • Aminuddin : AMINUDDIN A AZMAN TAN 870315035611
  • Aminuddin : Salam.. sy baru mendaftar untuk Awfiya Hanani.. mohon admin buat semakan.. terima kasih.. Selamat Hari Raya AidilAdha.. =)
  • mizan : Salam.Sy telah membuat bayaran smlm nama pendaftar Mahizan shaida ismail. Mohon tuan utk semak status. Terima kasih.
  • pakkuadnan : assalam. saya baru saja mendaftar untuk INTAN ZARINA. mohon pihak admin semak. terima kasih. salam aidiladha
  • guest_6150 : salam alaik.saya sudah membuat pembayaran qurban.minta buat semakan..nama pendaftar:MUHAMAD NORBAQIR B MD YUSOF;no k/p:830910065093..terima kasih
  • Rohana Harri : Salam. Sya suda mbuat pembayaran utk qurban tapi belum ada sebarang respon dar EZQ dn suda mghantar butiran diri.tolong bgi respon.tkasi
  • EZQ: Wan eza : Maaf Tuan maklumat tuan belum berada didalam sistem kami.Boleh saya tahu Tuan menghantar maklumat pendaftaran melalui kaedah apa?
  • EZQ: : Siti Hajar I : Waalaikumusalam maklumat puan sudah berada didalam sistem kami
  • EZQ: najib : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_59 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: Mohd Fa : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: zulkiff : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:murni : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: : guest_9720 : Penyertaan masih dibuka hingga 6 okt
  • EZQ: : Mas Noor Har :Penyertaan aqiqah dibuka sepanjang tahun
  • EZQ:JUNARDI : kad kredit boleh di gunakan untuk pelanggan walk-in sahaja
  • EZQ:guest_59 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:Azme Alb : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: guest_5 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_65 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:Wan Zain : Mohon pihak tuan/puan bersabar menanti respond daripada team whatsapp kami.Kami sedang berusaha 200% untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik.
  • EZQ:Nurul Am : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:Noor Lel : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: ms d : Kami akan menghantar mesej tersebut setelah kami gagal menghubungi pihak Tuan/Puan
  • EZQ:guest_91 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:Wan Anua : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: guest_8 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: guest_4 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: guest_4 : Waalaikumusalam kami akan melaksanakan perlaksanaan qurban pada hari raya pertama hingga hari raya keempat
  • EZQ: guest_7 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: guest_4 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:Roselina : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p serta email untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_50 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_15 : Tuan/Puan boleh membaca akad seperti berikut 'Saya seperti nama dan alamat mewakilkan perlaksanaan ibadah qurban kepada Pengarah Urusetia qurban,EZ Qurban sdn bhd atas nama-nama seperti _________ Kerana Allah Ta'ala
  • EZQ: Mohd Na : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_18 : Waalaikumsalam permohonan aqiqah kami buka sepanjang tahun.
  • EZQ:Puan Noo : Waalaikumusalam alhamdulilah maklumat puan sudah berada didalam sistem
  • EZQ:guest_25 : En Kasmuri Bin Umar boleh saya dapat tahu kaedah permohonan apa yang En gunakan?maklumat tuan belum ada dalam sistem kami
  • EZQ:guest_22 : Waalaikumusalam kami akan menghantar sijil selepas perlaksanaan qurban dalam tempoh 1 atau 2 bulan kami akan menghantar sijil bedasarkan alamat yang diberikan
  • Wan ezani : Salam.saya da daftar n buat pembayaran utk 2 bhagian lembu qurban ini. Harap dapat dikomfemkan ats nama wan khairul ezani bin wan zulkifli.trima kasih.
  • EZQ:guest_88 : Mohon maaf website kami mengalami masalah teknikal.No akaun kami 562405505189 maybank 12113010029276 bank islam
  • EZQ: guest_3 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_96 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_40 : No akaun kami 562405505189 maybank 12113010029276 bank islam
  • EZQ:Hamba Al : Waalaikumusalam...masih dibuka hingga 6okt
  • EZQ:ms d : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: aidil : Mohon maaf website kami mengalami sedikit masalah teknikal.Mohon Tuan membuat permohonan dengan mengunakan salah satu kaedah ini whatsapp,fb,email,mms,faks
  • EZQ:guest_63 : Mohon maaf website kami mengalami sedikit masalah teknikal.Mohon Tuan membuat permohonan dengan mengunakan salah satu kaedah ini whatsapp,fb,email,mms,faks
  • EZQ: guest_9 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_52 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: AnuarMS : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:Alhadi: : Mohon maaf website kami mengalami sedikit masalah teknikal.Mohon Tuan membuat permohonan dengan mengunakan salah satu kaedah ini whatsapp,fb,email,mms,faks.Insyallah team kami akan memberikan respond.Mohon kerjasama dari semua pelanggan agar bersabar
  • EZQ: guest_1 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_77 : Waalaikumusalam RM 280/Sebahagian
  • EZQ: Hani Am : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:khairul : Mohon maaf website kami mengalami sedikit masalah teknikal.Mohon Tuan membuat permohonan dengan mengunakan salah satu kaedah ini whatsapp,fb,email,mms,faks
  • EZQ:Adib : : Terima kasih kerana membantu :)
  • EZQ:Abdul Sa : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: Hanisah : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_30 : Penyertaan masih dibuka hingga 6okt
  • EZQ:guest_75 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:Jumaina : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ: guest_3 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • EZQ:guest_31 : Mohon berikan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk memudahkan kami membuat semakkan didalam sistem
  • guest_3148 : Assalaam.sy telah menghantar wassap utk qurban bagi 2 bahgian serta gambar bukti ATM resit sebnyk rm560.
  • guest_305 : Saya juga telah wasap bukti penyertaan harap beri respon
  • Jumaina : Assalamualaikum..saya telah menghantar maklumat penyertaan pada email dan whatsapp. Harap dapat sahkan penerimaan. Terima kasih.
  • guest_750 : Slm. Sy Rashdan sudah buat pembayaran hari ini utk 2 bahagian lembu dan sudah emelkan maklumat ke alamat yg diberi sebentar tadi. tq
  • guest_305 : Sempat lagi ke masuk korban ni
  • guest_305 : Sempat lagi ke masuk korban ni
  • Hanisah Abdu : Assalaimulaikum, saya Hanisah Abdullah telah buat bayaran rm1400 untuk 5 bahagian lembu. Ref no. 2146594810 pada 3/10/2014. Tolong confirm segera. Saya telah whatsapp resit ke hp. Tq.
  • Hanisah Abdu : A'Kum, saya Hanisah telah buat bayaran rm1400.00 melalui Maybank online. Ref no. 2146594810
  • Abdul Samad : Salam. Saya telah buat pembayaran transaksi bank islam utk qurban 1ekor lembu dgn 7 nama pd 3/10/2014, Masa: 18:52, ATM: 5448, No Ruj: 33190, Lokasi: Johor Bahru, Amaun: RM1,960.00. Bukti transaksi ada pd whatapp. Minta confirmkn transaksi. Thks
  • Adib : Assalamualaikum..kepada yang berhasrat untuk serta ibadah korban atau akikah..bacalah maklumat dalam web ini betul-betul..jika ada masalah..pihak mereka telah sediakan beberapa solusi yang boleh diguna pakai..orang yang bersungguh-sungguh tidak akan merungut di dalam ruangan terhad ini..
  • khairul : server not found semasa hendak isi borang ezqurban
  • Hani Amirah : Assalamualaikum, saya dah transfer RM280 ke akaun maybank ez qurban untuk qurban satu bahagian. Bukti transaksi telah pun saya whatsapp ke nombor tersebut. Terima kasih.
  • guest_770 : Assalam.berapa harga sebahagian utk quran
  • guest_1832 : Salam, Sy Shaliza Shafie telah membuat transaksi qurban utk 1 bhgn. Resit telah diemelkan. Diharap pihak tuan dapat buat pengesah seberapa cepat yg mungkin. Sekian. Terima kasih.
  • Bashirah Yob : Saudara mior: sila buat bayaran dulu ke akaun ez qurban (no akaun ada dekat bawah page ini). Kemudian whtsapps bukti pembayaran ke +6013 318 6984 atau emel ke ezqurban.adm@gmail.com . Harap membantu
  • Mior : Mcmno nak
  • Bashirah Yob : Assalamualaikum. Saya Bashirah binti Yob telah membuat bayaran RM280 hari ini (3/10/2014) melalui akaun deposit maybank untuk satu bahagian lembu qurban dan telah whatsapps bukti pembayaran. Terima kasih
  • asmaham bint : Assalamualaikum.sy tlh membuat pemindahan duit rm280 utk korban 1 bhgian bg pihak saya kedlm akaun 562405505189 jam 3.00pm d mesin ATM maybank mydin kubang kerian.no ic sy 790420036026.almat: pt528, jln pasir hor,kg. telaga limau pendek 15150 kota Bharu,Kelantan.
  • Alhadi : Salaam, Pagi tadi (Jumaat) saya ada email nk dapatkan borang sebab online tak ada. Tapi tak ada reply.
  • guest_6357 : Assalamualaikum. Saya nk qurban 1 ekor lembu. Mcm mana caranya?tq
  • NUR HANANI B : Assalammualaikum...saya telah membuat bayaran melalui transaksi cimb bank RM 280 untuk 1 bahagian qurban pada 3/10/12014 sebentar td. Harap maklum dan semak butir pembayaran yang telah dihantar ke email. Sila maklumkan kepada kita
  • NUR HANANI B : Assalammualaikum...saya telah membuat bayaran melalui transaksi cimb bank RM 280 untuk 1 bahagian qurban pada 3/10/1
  • aidil : camno ni
  • aidil : camn ni
  • aidil : tak bole nk guna qurban online
  • arzie : Tlh bank in sbyk rm 280 pd 3.10.14, 18.37;29, utk arwah hj md yasin bin taha, ref no. 2146384608, m2u... mohon pengesahan dan mklmn terima...tk
  • arzie : Tlh bank in pd 03.10.14 utk qurban arwah hj md yasin bin taha
  • guest_5233 : Assalammualaikum wmt wbt tuan admin EZ Qurban. Saya telah transfer rm280.00 sebentar tadi ( 3 Oktober; jam 18:05:40 ) ke dlm ac ez qurban. Korban ini adalah bagi pihak arwah ibu saya Hajah Marmah binti Hj Abd Rahman. Terimakasih. Saya telah hantar whatsapp ke nombor 0133186984 tentang butiran transaksi. Terima kasih. Moga korban yang kecil ini dapat meringankan bebanan mrk yang memerlukan.
  • AnuarMS : AnuarMS - 0122675079 : Assalammualaikum, saya telah buat pembayaran RM280 M2U 03 OCT 2014, FRI,18:03 REF.NO. 2146350906, Qurban untuk nama ROHANI MD. NOH.
  • AnuarMS - 01 : Assalammualaikum, saya telah buat pembayaran RM280 M2U 03 OCT 2014, FRI,18:03 REF.NO. 2146350906, Qurban untuk nama ROHANI MD. NOH.
  • guest_9537 : Assalammualaikum. Saya telah hantar RM550 melalui transaksi bank CIMB ke Bank Islam bagi seekor kambing utk qurban kali ini, saya telah emelkan transaksi bayaran dan WhatsApp. Reference no: 41793448 pada 03-Oct-2014 16:37:16 PM.
  • Wan Zainun b : Setakat ini tiada confirmation dari pihak ez qurban walaupun saya sudah hantar details & bukti bayaran utk ibadah korban bagi pihak Siti Eshah bt Harun. Bukti & details bayaran telah didaftarkan melalui watsap. Terima kasih
  • guest_6578 R : Assalammualaikum wmh. Saya Rubiah Ibrahim, telah membuat bayaran untuk 1 bahagian Qurban RM 280.00 pada jam 17:46:12 tarikh 3/10/2014. Harap dapat membuat pengesahn penerimaan kepada saya.
  • guest_5136 : Assalamualaikum..saya sudah daftar melalui watsap pagi tadi @ 9.57am complete dengan bukti bayaran tapi sampai sekarang masih ada reply untuk confirmation dari pihak EZ Qurban
  • Azme Albakri : Salam, saya telah bank-in RM560 ke akaun Maybank dan emailkan resit bayaran 2 bahagian (untuk saya & isteri). TQ
  • guest_5903 : Assalamualaikum, saya telah transfer ke akaun Maybank ezqurban pada pukul 4.57 petang berjumlah RM840.00. Maklumat pemohon, peserta serta bahagian qurban telah saya e-mel ke alamat ezqurban.adm@gmail.com. Terima kasih.
  • Nurul Amalee : Salam, saya ada hantar whatsup dari nombor 0174908681 mengenai nama-nama dan payment yang telah dibuat untuk 3 bahagian. terima kasih.
  • Noor Lela Ha : saya dah emel kepada admin maklumat saya dan bank in melalui maybank kurban 1 bahagian RM280.00 sebentar tadi. Mohon semakan samada sudah terima atau tidak.
  • guest_7711 : Assalamualaikum..saya ahmad noor bin mustaffa dari batu pahat johor (019-7466999) telah melakukan transaksi deposit berjumlah rm280 pada tarikh 03/10/14,masa 04:56 pm di akaun ez qurban sdn bhd 562405505189 untuk 1 bahagian dari seekor lembu di korbankan pada tahun ini kerana Allah SWT.amin ya Allah.
  • guest_3855 : Assalamu'alaikum. Telah membuat pembayaran RM1,100 Reference number: 26393185, Transaction date: 03 Oct 2014 11:12:14 AM untuk Aqiqah 2 ekor Kambing atas nama peserta Muhammad Hanzalah Bin Muhamad Sufiyan. Telah maklumkan kepada pihak EZ Qurban via whatapps..
  • edawaty ehsa : assalamualaikum. Telah membuat pembayaran RM1,650 Reference number: 2146262635 Transaction date: 03 Oct 2014 16:51:10bagi aqiqah anak saya Syed Abdul Aziz bin Wan Azizul (2 kambing) Syed Azhar Idrus bin Wan Azizul (1 kambing) Edawaty binti Ehsan (017-2744765) juga akan maklumkan via whatapps
  • Nurfitriana8 : Assalammualaikum, sy telah buat pembayaran rm280 M2u, segala butiran telah saya emailkan pada ezqurban.adm@gmail.com utk nama sapariah binti siraj
  • guest_7711 : Assalamualaikum..saya ahmad noor dari batu pahat johor.masih ada ruang untuk saya buat korban?saya minta nombor akaun boleh?
  • zahira : as salam. saya dah bankin rm 280 ke acc maybank.
  • guest_7711 : Assalamualaikum..saya ahmad noor dari batu pahat johor.
  • Ahmad Kamaru : Assalamua'alaikum, saya Ahmad Kamarul B Abdul Ghani (0163314641) telah pun melakukan pembayaran RM280 pada 10:30pg tadi melalui MB2U dengan no. rujukan 2145724610 . Bagi tujuan ibadah qurban satu bahagian lembu atas nama saya.
  • Fauzi : Assalammualaikum. Saya Fauzi Misbah (012-9806894) telah transfer RM550 bg seekor kambing utk qurban kali ini, saya telah emelkan transaksi bayaran dan wasup. saya harap pihak ezqurban dapat membuat semakan dan memberi respon. sekian. terima kasih..
  • Husna_Husna : Salam, saya sudah transferkan sejumlah wang RM 560 melalui mybnk2u.com, reference no:2146200589 pd 03/10/2014 pd pkul 16:03:57 utk qurban 2 bhgian..semua maklumat dh sya emailkan kpd ezqurban..harap maklum n terima kasih.
  • murni : assalamualaikum, saya baru transfer RM560.00 (utk 2 bahagian lembu), dengan rujukan no. 2146181245 sebentar tadi 15:51:29. saya dah emai kpd ezqurban.adm@gmail.com utk nama peserta. sila sahkan pembayaran
  • art zaini : assalammu'alaikum, saya sudah bank in bayaran rm280 melalui mybnk2u.com, pd 03/10/2014 pd pkul 1030am utk qurban 1 bahgian..berserta maklumat bayaran dan penama dh sya emailkan kpd ezqurban. terima kasih. selamat hari raya
  • zulkiffli bi : assalamualaikum...saya dah transfer rm 280 utk 1 bahagian qurban. maybank ref 2146192142
  • Abu Mohammed : Saya dan bankin rm280 atas nama Abu Mohammed Zin utk ibadah qurban 1 bhg lembu. segala butiran yg di minta sudah di EMAIL sudah di WHATSAPP dan sudah di PM FB kan.. harap dapat pengesahan segera
  • umi kalsom b : Assalammualaikum.. Saya telah menghantar slip tranksaksi bayaran serta detail permohonan melalui whatsapp harap pihak tuan boleh melakukan semakan dan memberi respon terima kasih
  • Pn Ina : Ass : Berapa jum utk sebahagian lembu n no Acc. dan bagaimana plak aqadnye..
  • Abu Mohammed : Saya dan bankin rm280 utk 1 bhg lembu.
  • umi kalsom b : Assalammualaikpihak hantar whatsapp kepada pihak tuan
  • guest_3992 : Saya telah transfer ke akaun Maybank EZ Qurban RM560 (2 bahagian) 02:35pm 3 Okt 2014. Semua maklumat nama peserta dan bukti pembayaran telah dihantar ke talian whatsapp 013-3186984. Terima kasih. Alhamdulillah
  • guest_Maz : Salam, saya telah bank in RM280 untuk bayaran 1 bahagian lembu niat qurban atas diri saya sendiri. Terima kasih
  • Ahmad Azizul : assalammu'alaikum, saya sudah transferkan sejumlah wang rm280 melalui mybnk2u.com, reference no:2146151653 pd 03/10/2014 pd pkul 3:28pm utk qurban 1 bhgian..semua maklumat dh sya emailkan kpd ezqurban..harap maklum n terima kasih.
  • Noorwana bt : Assalamualaikum admin. Sy tlh bank in rm 560 utk 2 bahagian lembu. No rujukan maybank 2145662380. Sy juga tlh email dan wassap kpd admin. Tqvm
  • Alinda Ali : assalam, saya sudah transfer rm560 melalui maybank, ref no:2145886107 pd 3/10/14.utk qurban 2 bahagian. nama peserta tlh saya htr di whatsapp. harap maklum dan t kasih
  • Chiffli : Assalamualaikum saya suda transfer rm280 ke Akaun no 5624 0550 5189 Jumaat 03/10/14 masa 02:48PM utk 1 bahagian Atas nama Chiffli Bin Awang Johan No Tel:0198807100
  • Alinda Ali : assalamualaikum, saya sdh transfer rm560 melalui akaun maybank2u ref no: 2145886107, date: 3/10/14, time :12:10:36.utk 2 bahagian . harap maklum, tkasih.
  • Zainal bin A : As salam, saya nak buat korban 2 bhgn dgn isteri...tlg bg no akaun maybank yg perlu transfer melalui maybank2u.com..tk
  • norshuhada : saya dah bank in RM550 untuk qurban 1 bahagian kambing atas nama norshuhada shaharuddin. mohon confirm penerimaan. tel saya 0192862629
  • norshuhada : Assalamualaikum.
  • aina88 : Salam tuan,saya da anta di wassup dgn no sy 0132082329..boly tulun check...buat 1 bhgian rm280..'Ainaa hafizah binti abu bakar,.880410565126,almt=no 112 blok 3 flat pkns seksyen 6,40100 shah alam..byrn melalui mybnk csh deposit...tq
  • guest_5117 : assallamualaikum..saya dah whatsapp tadi ke nombor yg di berikan beserta maklumat yang diberkenaan. saya sarifah bt omar.mohon pengesahan pihak tuan.
  • Rohana Harri : Borang tak dpt isi.data sya suda sya watsap
  • Rohana Harri : Assalamualaikum.sya suda transfer rm280 mlalui Akaun Maybank2U ref:2146031368,Jumaat.14:08:08 utk 1 bhg.atas nama ROHANA BINTI HARRIS.tkasi
  • HASMANIZAM B : Assalamualaikum.saya telah transfer melalui bank islam berjumlah RM 280 .No rujukan 97495 .lokasi Kubang Kerian, pada 02/10/2014.saya ingin membuat korban untuk diri saya untuk 1 bahagian lembu.
  • seniyah Md s : Saya nak buat qurban satu ekor lembu online .macamana nak dafter?
  • guest_1121 : Assalamualaikum.. Saya Wahidah binti Jamal Mohamed R.A yang beralamat di No.30, Jalan 9 , Taman Putra , 68000 Ampang , Selangor, telah transfer melalui Maybank2U ke akaun MAYBANK 562405505189 sebanyak RM280 ref no. 2145731421 pada 03 OCT 2014 , Jumaat 10:30 pagi untuk satu bahagian lembu . No tel saya 0162220547 . Terima kasih .
  • Raja Dzunur' : Saya telah transfer ke akaun Maybank EZ Qurban RM1120 (4 bahagian) 12:58:25pm 3 Okt 2014. REf No 026397515. Semua maklumat nama peserta dan bukti pembayaran telah dihantar ke talian whatsapp 013-3186984. Terima kasih. Alhamdulillah
  • guest_5809 : Asslmmualaikum, Saya Mahmudah Yahya (A-G-1, Pangsapuri Sri Baiduri, Ukay Perdana, 68000 Ampang, Selangor.) baru sahaja bank in ker akaun Bank Islam 1211 3010 0292 76 sebanyak RM280 (No. Rujukan : 85904, TH Maju Junction) untuk 1 bah. lembu. Saya juga sudah wassup di no. 013 318 6984 (No. saya ...012-2666704)
  • SITI HANIRAH : Assalamualaikum... saya dah transfer melalui Maybank 2U ref no. 2145927319 03 OCT 2014, FRI,12:38 acct. no. 562405505189 untuk 1 bhg. atas nama saya.. TQVM Harap dapt feed back no. tel. 0192263066
  • Siti Hajar I : Assalamualaikum, saya ingin membuat qurban utk anak saya Muhammad Irfan bin Muhammad Farik satu bahagian lembu, Reference # : 2145902038, Transaction date: 03 Oct 2014 12:24:23, Sekian, terima kasih
  • Siti Hajar I : Assalamualaikum,
  • guest_8966 : Assalam.apa maklumat yg d perlukan & bagaimana penbayaran
  • guest_6049 : Orang kata jgn gunakan maybank2u online sekarang kerana bimbang dijangkiti virus....betul ke
  • Mas Noor Har : As salam, penyertaan untuk aqiqah masih d buka?
  • Mas Noor Har : As salam, penyertaan untuk aqiqah masih di buka?
  • guest_9720 : masih boih terima lagi kah daftar korban
  • guest_5954 : Assalamualikum.nama sya Rohana Harris.sya suda watsap butiran diri dan tapi blum ada respon untuk cara bayaran.klu dpt sya nk buat qurban pd thun ni.
  • guest_6007 : assalammualaikum...saya telah bank in pembayaran melalui maybank rujukan 2145815167, untuk 1 bahagian lembu, bukti pembayaran telah diemailkan melalui maybank. terima kasih
  • guest_4031 : Assalamualaikum wr.wb. saya dah mskkan utk 1 bhgn atas nama hasiah bt sulong.
  • guest_1827 : Salam tuan...mcm mana nk daftar?
  • najib : saya sudah mskan duit untuk 1 bahagian tq...plss respond
  • guest_5924 : Assalamualaikum wbt.Semalam saya telah emel tuan utk pendaftaran ezqurban di bawah nama Abu Talib b. Ahmad, dan diserta sekali butiran lengkap serta bukti pembayaran. Tetapi belum mengisi borang pendaftaran dgn. lengkap dan akad pun tidak dpt dibuat, Sy tidak dpt buka format borang trsebut.Sila hubungi En. Abu talib di talian 013 365 9284 utk penerimaan akad qurban.sekian t kasih.
  • Mohd Fauzi M : Tuan saya ada hantar 2 emel kepada tuan mendaftar qurban. Satu untuk saya satu lagi untuk ayah saya. Berserta bukti pembayaran. Terima kasih.
  • JUNARDI SAIM : KAD KERIDIT BOLEH KAH DI GUNAKAAN UNTUK PEMBAYARN
  • guest_4875 : Bilakah pihak tuan akan mengadakan kurban. Saya lihat ramai orang berkorban dan saya ingin bertanya adakah akan di buat korban pada hari pertama raya? terimakasih.
  • guest_4875 : Assalamualaikum.
  • ms d : skdr pkongsiaan...
  • ms d : assalammualaikum..sya baru terima sms dari ezq btulis :assalammualaikum, utk phatian tn/pn kami telah mnerima pyertaan qurban/aqeqah dri phk tn.Slps ini kmi akn poskn resit pmbyrn &slps plaksanaan (rya hji)kmi akn poskn sijil.Jika tn/pn ada sbrg prbhn sila hubungi EZQ.tkasih krn mnggunakn pkhidmatn kmi <EZ QURBAN SDN BHD>
  • guest_9198 : Assalamualaikum Tuan/Puan, saya telah emailkan bukti pembayaran. Sila sahkan. Terima Kasih.
  • Wan Anua : Assalammualaikum. Saya telah emelkan transaksi bayaran dan borang permohonan untuk qurban ke emel ezqurban. saya harap pihak ezqurban dapat membuat semakan dan memberi respon. sekian. terima kasih
  • ms d : assalammualaikum..sya baru terima sms dari ezq btulis :
  • guest_8071 : Assalamualaikum, saya baru transfer untuk Qurban 1 bahagian lembu, dengan no rujukan 2145606796, sebentar tadi 03 Oct 2014 09:04:31.
  • Siti Jamilah : Assalamualaikum. Tuan Admin, saya baru sahaja membuat pembayaran untuk menyertai Ez Qurban bagi 1 bahagian lembu. Sy dh email ke resit pembayaran ke ezqurban.adm@gmail.com sebentar tadi.
  • guest_7311 : Assalamualaikum, saya baru bank in dan sudahpun emel bukti pembayaran melalui Maybank, No Rujukan: 2145559875 berjumlah RM560 utk qurban 2 bahagian. Terima kasih.
  • guest_4926 : Assalamualaikum, saya baru bank in dan sudahpun emel bukti pembayaran melalui Bank Islam Ruj 97923 lokasi Kangar berjumlah RM300 utk qurban. Terima kasih.
  • Roselina Ram : Saya telah membalas email dari pihak tuan tetapi mendapat notis dari Mail Delivery Subsystem bahawa email saya telah rejected atas error "Unknown User".
  • guest_501 : Salam saya sudah mendaftar Qurban n transfer mb2u rm280.00 seperti di bawah. Reference No. : 26382849 Transaction Date, Time : 03-Oct-2014 03:22:05 AM Terima kasih.
  • guest_501 : Assalamualaikum. Saya sudah mendaftar mb2u hari ini seperti di bawah. Reference No. : 26382849
  • guest_150 : Selepas transfer ape niat qurban berwakilan? Tq
  • Mohd Nazli : Assalammualaikum. Saya telah emelkan transaksi bayaran dan borang permohonan untuk qurban ke emel ezqurban. saya harap pihak ezqurban dapat membuat semakan dan memberi respon. sekian. terima kasih
  • guest_1878 : Assalamulaikum.... Aqiqah dibuka ke tidak skrg ni???
  • Puan Noorsei : Assalamualaikum, saya baru bank in dan emel maklumat penyertaan qurban/bukti pembayaran atas nama Noorseiah binti Mohamad, ke alamat emel EZQurban. Pohon sahkan penerimaan.
  • guest_2529 : Assalammualaikum tuan...terima kasih dgan maklum balas tuan...nama pendaftar Kasmuri Bin Umar no k/p-771201016873.
  • guest_2242 : Assalamualaikum.....saya ingin mengetahui lebih lanjut,jika kita melakukan ibadah qurban/aqiqah,adakah pihak tuan boleh mengeluarkan sijil utk peserta qurban/aqiqah itu?
  • ms d : assalammualaikum...saya dah transfer mb2u hari ini RM280 seperti di bawah. Status: Successful Reference number: 2145395856 Transaction date: 02 Oct 2014 Transaction time: 23:05:14
  • ms d : assalammualaikum...saya dah transfer mb2u hari ini RM280 seperti di bawah. Status: Successful Reference number: 2145395856 Transaction date: 02 Oct 2014 Transaction time: 23:05:14
  • guest_4088 : asalammulaikum...sy khairi.. nak tanya apa num akaun utk sy bank in duit?
  • guest_9660 : Assalamualaikum ez qurban. Saya Khairul dr Kinabatangan. saya nak tahu samada pihak tuan ada dapat mesej whatsapp dr saya berkenaan permononan qurban 2014. TQVM....
  • guest_3475 : sy dh hntar butiran ke FB EZ QURBAN...sila membuat pengesahan
  • guest_8897 : Assalamualaikum, saya bagi pihak ibu saya ingin menyertai qurban. Saya cuba masuk guna online tapi tak berjaya. Boleh saya dapatkan detail no account.
  • Hamba Allah : assalamualaikum ....permohonan untuk korban masih dibuka lg x....
  • EZQ:Pn Zana : Waalaikumusalam Puan .permohonan masih dibuka hingga raya ke 2.sila berikan maklumat peribadi Puan seperti berikut Nama Pendaftar : No tel: Alamat: No ic: Dan nama peserta yang ingin menyertai perlaksanaan korban beserta bukti pembayaran.Hantarkan butiran Encik ke FB EZ Qurban atau whatsapp atau email kan ke ezqurban.adm@gmail.com
  • EZQ:guest_23 : Waalaikumusalam mohon Tuan Kasmuri bin Umar berikankan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk pemeriksaan didalam sistem.
  • EZQ:guest_73 : Salam.satu bahagian lembu RM280 sila berikan maklumat peribadi Encik seperti berikut Nama Pendaftar : No tel: Alamat: No ic: Dan nama peserta yang ingin menyertai perlaksanaan korban beserta bukti pembayaran.Hantarkan butiran Encik ke FB EZ Qurban atau whatsapp atau email kan ke ezqurban.adm@gmail.com
  • EZQ:guest_89 : Waalaikumusalam mohon Puan berikankan maklumat nama pendaftar dan no k/p untuk pemeriksaan didalam sistem.
  • EZQ:MOHD AZE : Waalaikumusalam Encik sila berikan maklumat peribadi Encik seperti berikut Nama Pendaftar : No tel: Alamat: No ic: Dan nama peserta yang ingin menyertai perlaksanaan korban beserta bukti pembayaran.Hantarkan butiran Encik ke FB EZ Qurban atau whatsapp atau email kan ke ezqurban.adm@gmail.com
  • EZQ:liyana : maaf kami tidak mendapat sebarang email dari puan.sila hantarkan email puan skali lagi ke alamat email seperti berikut ezqurban.adm@gmail.com
  • EZQ:Pn Rafiz : Waalaikumusalam Pn Rafizah H boleh saya dapatkan email puan untuk memudahkan proses carian didalam sistem.
  • EZQ:guest_79 : Waalaikumusalam Pn Fatmayani Bt. Ismai Insyallah permohonan Puan sedang diproses.Pegawai kami akan hubungi Puan untuk pengesahan maklumat
  • guest_7987 : Alhamdulillah... semoga Allah memberkati mempermudahkan segala urusan ezq.. aamiinn
  • EZQ:guest_88 : Salam Tuan ZUL-AZHAR MOHD EDMUND Insyallah permohonan Tuan sedang diproses.Pegawai kami akan hubungi Tuan untuk pengesahan maklumat
  • EZQ:guest_79 : Terima kasih :) :) :)
  • EZQ:guest_79 : Waalaikumusalam mudah-mudahan sama-sama kita mendapat keberkatan dari Allah.
  • guest_7987 : Caranya layari www.ezqurban.org . In sha allah mudah d hujung jari.
  • EZQ:Norazida : Waalaikumusalam Tuan, pihak kami akan hubungi Tuan untuk membuat pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_99 : Waalaikumusalam Pn ROSMAWATI BT MAHFAR saya perlukan maklumat peribadi Puan seperti Nama Pendaftar dan No ic untuk membuat carian melalui sistem.
  • EZQ:Hannan B : Waalaikumusalam Tuan, pihak kami akan hubungi Tuan untuk membuat pengesahan maklumat.
  • guest_7987 : Assalamualaikum..rakan2 yg blom brkesempatan mngikuti ibadah qurban EZQ. Mngikut ikln yg dmklumkn hingga hr rya ke 2 iaitu 6 oct..
  • EZQ:Muhammad : Waalaikumusalam Tuan saya perlukan maklumat peribadi Tuan seperti Nama Pendaftar dan No ic untuk membuat carian melalui sistem.
  • Pn Zana : masih sempat ke Nak buat Qurban, macam mana caranya
  • Pn Zana : Masih sempat ke Nak buat Qurban. Macam mana caranya
  • guest_2392 : Assalammualaikum..saya Kasmuri bin Umar..mohon pengesahan dari pihak ezqurban untuk menghubungi saya melalui email atau tel...harap pihak tuan bleh mengesahkan penyertaan saya...sekian terima kasih.
  • guest_7391 : saya ingin menyertai qurban tahun ini. berapa satu bahagian dan bagaimana caranya
  • guest_8940 : SALAM ADMIN PETANG TADI SAYA ADA BANK IN DUIT UNTUK IBADAH KORBAN ...SAYA DAH HANTAR WASAP MENGENAI RESIT PEMBAYARAN TAPI TIADA RESPON ....NAMA SAYA SHARZIANA AB SAMAD
  • MOHD AZEHAR : Assalamualaikum., Tuan saya berminat untuk menunaikan ibadah qurban, macam mana nak mendaftar
  • liyana : liyana zuhaili binti kamin, ic 880929565982, emel: anayilcrg88@yahoo.com.my sy msih xdpt emel dr pihak ez qurban
  • Pn Rafizah H : As salam EZ Qurban, saya masih belum menerima maklumbalas sehingga kini. Untuk makluman pihak tuan, saya membuat pendaftaran melalui email.. maap ya..
  • guest_7987 : Assalamualaikum. Saya Pn Fatmayani Bt. Ismail . Alhamdulillah tlh pun bank in ke acc EZ Qurban dan tlh pun menghantar secara wassap transaksi bayaran saya. Sy harap pihak EZQ dapat mmbuat semakan dan pengesahan utk ibadah qurban saya pd tahun ini..
  • guest_8815 : Saya ZUL-AZHAR MOHD EDMUND telah buat byrn online & telah fax serta emel bukti pmbyrn. harap pihak EZ QURBAN boleh buat semakan. tq
  • guest_7987 : Assalamualaikum... syukur alhamdulillah kpd Allah krn mempermudahkan segalanya..dn trm ksh EZ Qurban ..
  • Norazida : Assalammualaikum. Saya telah emelkan transaksi bayaran untuk qurban ke emel ezqurban. saya harap pihak ezqurban dapat membuat semakan dan memberi respon. sekian. terima kasih.
  • guest_9901 : T
  • guest_9901 : Salam. Saya ROSMAWATI BT MAHFAR, telah membuat bayaran online dan telah email seperti yg ditetapkan. namun saya tidak dapat membuat pendaftaran secara online. Sila hibungi saya untuk tujuan pengesahan.
  • Hannan Bahri : Assalamualikum tuan, saya telah membuat pendaftaran dan bayaran tadi. Saya ada menerima email (auto generated) untuk resit. Adakah itu bukti pengesahan dari pihak tuan atau ada pengesahan lain melalui sms atau panggilan telefon?
  • Muhammad Had : As salam tuan, sy baru sahaja menghantar permohonan beserta bukti pembayaran melalui email kepada ezqurban.adm@gmail.com bagi qurban satu bahagian lembu. Di harap pihak tuan dapat melaksanakan ibadah qurban saya pada tahun ini. Terima kasih.
  • EZQ:Hajjar O : Waalaikumusalam insyallah pegawai kami akan hubungi Puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:Hjh. Ham : Insyallah setelah maklumat puan berada didalam sistem,kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat
  • Hajjar Othma : Assalamualaikum, saya sudah buat bayaran dan email pengesahan serta borang utk EZ Qurban. Terima kasih
  • EZQ:Pn Rafiz : sama-sama puan :)
  • Hjh. Hamidah : As Salam. Alhamdulillah .Telah buat pendaftaran dan bayaran tadi. Mohon pengesahan penerimaan.
  • Pn Rafizah H : Harap pihak tuan dapat membalas email sy tanda penerimaan. Terima kasih
  • Pn Rafizah H : : As salam tuan, sy baru sahaja menghantar permohonan beserta bukti pembayaran melalui email kepada ezqurban.adm@gmail.com bagi qurban satu ekor lembu. Di harap pihak tuan dapat melaksanakan ibadah qurban saya pada tahun ini. Terima kasih.
  • guest_7716 : As salam tuan, sy baru sahaja menghantar permohonan beserta bukti pembayaran melalui email kepada ezqurban.adm@gmail.com bagi qurban satu ekor lembu. Di harap pihak tuan dapat melaksanakan ibadah qurban saya pada tahun ini. Terima kasih. Pn Rafizah binti Hj Selamat
  • NBB_5239 : Assalamualaikum. Kalau nak buat ibadah Qurban, buat online transaction pastu pautkan resit dekat pendaftaran online tu ke?
  • guest_5924 : assalamualaikum wbt, saya ABU TALIB B AHMAD, baru sahaja email ke EZQURBAN untuk DAFTAR QURBAN. segala butiran dan bukti pembayaran telah di email kan. terima kasih.
  • EZQ:guest_83 : Waalaikumusalam, penyertaan masih dibuka hingga raya ke 2
  • EZQ:guest_32 : Salam Puan ASLIZA YUSOFF Boleh saya dapatkan nama pendaftar dan no k/p untuk saya buat semakkan didalam sistem ?
  • EZQ:guest_79 : Waalaikumuslam pegawai kami akan menghubungi pihak tuan/puan untuk pengesahan maklumat sebagai bukti kami sudah menerima email tuan/puan.
  • EZQ:guest_30 : Waalaikumusalam perlaksanaan korban akan dilaksanakan pada raya pertama hingga raya ke 4.Tidak menjadi masalah untuk tuan/puan memotong kuku & rambut pada hari raya pertama.Jika boleh menunggu sehingga hari ke 4,itu lebih baik.
  • EZQ:guest_88 : Boleh saya dapatkan nama pendaftar dan no k/p untuk saya buat semakkan didalam sistem ?
  • EZQ:guest_32 : Boleh saya dapatkan nama pendaftar dan no k/p atau email puan untuk saya buat semakkan didalam sistem ?
  • EZQ:muhammad : Waalaikumusalam.Boleh saya dapatkan nama pendaftar dan no k/p untuk saya buat semakkan didalam sistem ?
  • guest_8388 : salam, sy ingin memohon ez qurban dan adakah masih berkesempatan lagi?
  • EZQ:guest_91 : Waalaikumuslam Pn Rozila Mansor Ibadah qurban adalah ibadah ke atas diri sendiri.Puan perlu memaklumat kepada individu terbabit agar mereka boleh berniat atas ibadat tersebut dan melakukan ibadah sunat yang digalakkan keatas individu yang melaksanakan korban.Ibadah qurban tanpa niat ,ibarat solat tanpa niat. Jadi puan hendaklah memaklumat kepada individu tersebut supaya dia boleh berniat dan memohon hajat.Mohon puan hubungi kami untuk penerangan yang lebih jelas.
  • EZQ:guest_48 : Ibadah aqiqah adalah ibadah sunat yang dituntut keatas pemberi nafkah dengan hartanya sebagai tanda mensyukuri kelahiran anak.Namun,bagaimanapun selepas akhil baligh seseorang anak tersebut,ia menjadi hukum harus.Tiada menjadi kesalahan untuk melaksanakannya atau tidak kerana telah gugur tuntutan tersebut.
  • EZQ:guest_73 : Boleh saya dapatkan nama pendaftar dan no k/p untuk saya buat semakkan didalam sistem ?
  • guest_7933 : SAYA SUDAH SENT MELALUI EMAIL. BILA SAYA AKAN DAPAT TAHU MAKLUM BALAS DR PIHAJ EZ QORBAN?
  • guest_7933 : MCM NER NAK TAHU SY PUNYA PEMBAYARAN SUDAH BERJAYA @ TIDAK ?
  • guest_7933 : SALAM
  • guest_3087_N : As Salam, bilakah larangan untuk memotong rambut & kuku itu tamat sedangkan saya tidak mengetahui hari yg keberapa qurban itu dilaksanakan ?
  • guest_8854 : Saya Abdullah bin Hashim telah membuat bayaran untuk 1bahagian korban rm280 dimaybank resit no.00112468,2/10/2014 mohon pengesahan
  • EZQ:guest_27 : Kami akan melaksanakan perlaksanaan aqiqah dalam tempoh 1bulan-2 bulan setelah pihak pengurusan mendapat 100 permohonan lengkap dan pihak kami akan melaksanakan sekaligus.Manakala bagi aqiqah permohonan pada hari ke 7,14,21 dan khas kami akan laksanakan mengikut tarikh yang diminta
  • guest_3296 : Saya Puan ASLIZA YUSOFF telah membuat pembayaran pada 02/10/2014 tetapi gagal untul mendaftar di website. Oleh itu bukti pembayaran telah di hantar melalui emel. Maybank ref no - 2144571175. Mohon pengesahan dari pihak tuan
  • EZQ:Dhiya' : Waalaikumusalam permohonan boleh dibuat sebelum 6 okt
  • EZQ:Hasniza : Waalaikumusalam permohonan tuan/puan telah dimasukkan dalam sistem :)
  • EZQ:guest_72 : Sama-sama :)
  • muhammad azm : assalamualaikum.. saya dah email detail dan bukti pembayaran kpd ez qurban.. masih belum dapat maklum balas dari pihak tuan.. sekadar utk semakan adakah email saya telah diterima oleh pihak ez qurban.. terima kasih
  • EZQ:Ahmad : Waalaikumusalam permohonan tuan/puan telah dimasukkan dalam sistem.
  • EZQ:guest_39 : Mohon Tuan/Puan berikan nama pendaftar dan no k/p untuk semakkan dalam sistem
  • EZQ:guest_74 : Waalaikumusalam permohonan tuan/puan telah dimasukkan dalam sistem.
  • EZQ:guest_77 : Waalaikumusalam permohonan tuan/puan telah dimasukkan dalam sistem :)
  • EZQ:guest_37 : Maaf Tuan/Puan kami perlu membuat pengesahan maklumat mengikut aturan yang telah ditetapkan.Walau bagaimanapun,terima kasih kerana menghubungi kami.
  • EZQ:guest_20 : Waalaikumusalam permohonan masih dibuka hingga 6okt
  • guest_4868 : Apakah saya perlu membuat aqiqah untuk anak yang sudah akil baliq kerana semasa bayinya saya tidak berkesempatan membuat aqiqah.
  • guest_9197 : Assalamualaikum...saya Pn Rozila Mansor , bahwa utk melakukan ibadah koraban ini kita perlu memberitahu sendiri pada penama sekian -sekian akan niat kita..tetapi bagaimanakah sekiranya tak diberitahu kpd penama sekian-sekian tersebut dan apabila telah selesai melaksanakan ibadah barulah penama yg sekian-sekian tadi..ketahui atau tak perlu tahu langsung . Adakah korban itu diterima atau tidak....terima kasih.
  • guest_7311 : Saya baru saya membuat bayaran tetapi tidak dapat mendaftar. Saya dah emailakn kepada pihak ezqurban. Harap dapat membuat semakan. Terima kasih.
  • guest_2755 : bila agaknya aqikah anak saya dapat dilaksanakan apabila saya mendaftar pada hari ini?
  • Dhiya' : Salam. Adakah masih ada kesempatan bagi saya untuk korban satu bahagian lembu melalui kaedah EZ Qurban ini?
  • Hasniza : No. rujukan saya #3962, mohon semakan. Terima kasih
  • guest_7287 : Terima kasih. Soalan sudah dijwb...
  • guest_7287 : Penyertaan qurban masih di buka ke?
  • Ahmad : Saya dah mendaftar dan buat pembayaran. No. Rujukan adalah (#3999). mohon pihak ezqurban dapat jalankan semakan..terima kasih
  • guest_3987 : SAya mohon pengesahan kepada permohonan yang dibuat pada 10 Sep 2014. Terima Kasih.
  • guest_3987 : SAya mohon pengesahan kepada permohonan saya pada 10 Sep 2014.
  • guest_7403 : No. rujukan saya #3438 Nama penuh: Zaidi bin Hj. Mohmod....Mohon semakkan....TQ...
  • guest_7703 : Assalamualaikum.Mohon pihak tuan/puan menyemak Receipt [#3882] sudah ataupun belum diterima.Jazaakumullah Khairan Katsiran Wa Jazaakumullah Ahsanal Jaza
  • guest_3774 : saya tidak mahu dihubungi selepas menyelesaikan permohonan korban. bolehkah
  • guest_2028 : salam masih buka lagi kurban ini ?
  • EZQ:nizam : Waalaikumusalam Tuan boleh membuat permohonan melalui salah satu cara iaitu melalui website dengan mengisi borang aqiqah,whatsapp ke no 0133186984 , email ke ezqurban.adm@gmail.com ,fax ke no 0361867872, atau mms ke no 0132386000
  • EZQ:guest_67 : Permohonan Tuan/Puan sedang diproses.Insyallah pegawai kami akan hubungi Tuan/Puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_51 : Waalaikumusalam permohonan Tuan/Puan sedang diproses.Insyallah pegawai kami akan hubungi Tuan/Puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_63 : Terima kasih.Permohonan Tuan/Puan sedang diproses.Insyallah pegawai kami akan hubungi Tuan/Puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:liyana : Boleh saya dapatkan maklumat pendaftar untuk saya buat semakkan didalam sistem.
  • EZQ:generalh : Waalaikumusalam permohonan boleh dibuat sehingga 6 okt
  • EZQ:guest_93 : Permohonan Tuan/Puan sudah berada dalam sistem
  • EZQ:guest_82 : Permohonan Tuan/Puan sedang diproses.Insyallah pegawai kami akan hubungi Tuan/Puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_71 : Waalaikumusalam.boleh saya dapatkan maklumat pendaftar untuk saya buat semakkan didalam sistem.
  • EZQ:guest_91 : Permohonan Tuan/Puan sedang diproses.Insyallah pegawai kami akan hubungi Tuan/Puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_53 : Waalaikumusalam permohonan Tuan/Puan sedang diproses.Insyallah pegawai kami akan hubungi Tuan/Puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_51 : Waalaikumusalam 1 bahagian lembu RM280
  • guest_5142 : Assalam mualaikom..sya nak tau 1 bahagian lembu berapa RM ? T.KSh...
  • guest_5142 : Assalam mualaikom sya nak tau satu bahagian kurban lembu berapa RM? .t.ksh..
  • EZQ : guest_5387 : Waalaikumusalam maklumat puan sudah berada dalam sistem.Insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • guest_9268 : CAK
  • guest_9268 : .
  • guest_9268 : .
  • guest_9268 : .
  • guest_9268 : .
  • guest_9268 : .
  • guest_9268 : dSAsa
  • guest_5387 : salam..saya dah buat online transfer dari rhb islamic ke bank islam sebentar tadi...no rujukan transaksi : 20141001977397
  • EZQ:guest_66 : Penyertaan masih dibuka hingga 6okt
  • EZQ:guest_72 : Penyertaan masih dibuka hingga 6okt
  • EZQ:guest_76 : Waalaikumusalam pegawai kami sedang memproses permohonan Puan.insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_80 : Waalaikumusalam maklumat puan sudah berada dalam sistem.Insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_37 : Waalaikumusalam Tuan/Puan boleh membuat permohonan melalui salah satu cara ini borang online,whatsapp,faks,email,facebook atau mms.
  • EZQ:guest_#3 : Waalaikumusalam maklumat puan sudah berada dalam sistem.Insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_93 : Waalaikumusalam pegawai kami sedang memproses permohonan Puan.insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_79 : waalaikumusalam insyallah pengawai kami akan buat panggilan pengesahan maklumat .
  • EZQ:guest_79 : Waalaikumusalam maklumat puan sudah berada dalam sistem.Insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_62 : Waalaikumusalam tarikh tutup pada 6 okt
  • EZQ:Hanizaya : Maklumat tuan/puan sudah berada dalam sistem.Insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:guest_28 : Maklumat tuan/puan sudah berada dalam sistem.Insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ :farid : Waalaikumusalam maklumat tuan/puan sudah berada dalam sistem.Insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ :farid : Waalaikumusalam maklumat puan sudah berada dalam sistem.Insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ :Puah Pi : minta maaf puan kami tidak mendapat berbuat demikian ini kerana kami akan melaksanakan qurban secara rawak mengikut pengeluaran maklumat dari sistem kami.
  • EZQ :Hairena : Waalaikumusalam mohon Tuan/Puan berikan maklumat pendaftar untuk memudahkan carian di dalam sistem
  • EZQ:ezurya : : Waalaikumusalam pegawai kami sedang memproses permohonan Puan.insya'Allah pegawai kami akan hubungi puan untuk pengesahan maklumat.
  • Hairenazli : salam...saya HAIRENAZLI BIN AMINUDIN dan isteri AMEERAH ADEELAH BT MOHAMAD ARIP...telah membuat pembayaran..tp gagal mendaftar di website...tolong wat pengesahan..
  • Hairenazli : salam
  • Hairenazli : salam
  • Hairenazli : salam...sy telah mendaftar..no reference 2143773896 melalui maybank
  • Puah Piah : Assalamualaikum EZ Qurban, mohon pengesahan penerimaan bayaran bagi Ibadah Qurban atas nama Aurpiah Binti Abdul Hadi. Segala pengesahan & pendaftaran melalui Laman EZQurban. Kami memohon pihak tuan dapat menunaikan ibadah kami kali ini di Vietnam. Untuk makluman tuan, Qurban kami bersama EZQurban tahun lepas telah dibuat di Bangladesh.
  • farid : Assalamualaikum, saya telah membuat pembayaran untuk Aqiqah (21 hari yg lahir pada 14.9.14) anak lelaki saya berjumlah rm1100 pada 1/10/14 jam 7.57.15 pm tadi melalui Maybank online dengan no rujukan 2143757218.Beserta resit#1810 dari EZ QURBAN.Sila semak dan terima kasih.
  • guest_2854 : Assalamualaikum....saya telah membuat pembayaran qurban untuk tahun 2014 sebentar tadi untuk 2 bahagian. Mohan semak atas nama Hanizayati Binti Mohd Yassin. No receipt #3794.
  • guest_6086 K : Assalamualaikum wr wb. Saya telah buat pembayaran utk ibadah qurban 1 bahagian lembu pada tahun ini untuk diri sendiri. Bukti pembayaran dan maklumat diri saya sudah di emailkan sebentar tadi. Mohon pengesahan pihak tuan, t.kasih.
  • ezurya : assalamualaikum. Saya telah membuat bayaran utk penyertaan qurban tahun ini atas nama saya. Maklumat pembayaran sy telah hantar melalui emel. mohon pengesahan pihak tuan. tk.
  • guest_9062 : fairuz nadia binti salim #3789
  • guest_9062 : Fairuz nadia bt salim.saya telah membuat pendaftaran dan pembayaran untuk ibadah qurban pada 1/10/14 jam 7.04 malam.
  • guest_2812 : salam. saya tuan rosdan bin tuan kob, baru mendaftar untuk qurban 1 bahagian lembu. No. rujukan #3785 semoga Allah menerima qurban saya ini ameen
  • guest_6270 : Salam..nak tanya bila tarikh terakhir tutup utk korban?tmkasih
  • guest_9574 : Assalamualaikum...saya telah membuat pembayaran untuk qurban tahun 2014 sebentar tadi. Mohon semak atas nama Zanariah Binti Arsat . No receipt #3781.
  • guest_7905 : As-salam. Mohon pengesahan penerimaan bayaran bagi Ibadah Qurban untuk 2 bahagian. Bayaran dibuat semalam melalui Maybank2U. Borang online dihantar sekejap tadi..dan juga penghantaran WhatsApp. wan aida
  • guest_1840 : assalamualaikum..mohon pengesahan penerimaan byrn sy..jazakallah
  • guest_9350 : Assalamualaikum EZ Qurban,mohon pengesahan penerimaan bayaran bagi Ibadah Qurban atas nama Siti Rohaizat Bte Abdul Wahab.Segala pendaftaran dan pngesahan pembayaran adalah melalui WhatsApp.Terima kasih.
  • guest_9350 : Assalamualaikum,
  • Hazrie : Assalamualaikum, sy telah mndaftar & membuat byaran utk ibadah qurban secara online..mohon confirmation..#3680
  • guest_3736 : Assalammualaikum,bagaimana proses mendaftar? Adakh syakena bayar dulu baru daftar atau sebaliknya?
  • guest_8047 : As,salam, sy telah mendaftar secara online sebentar tadi. No. rujukan saya ialah #3731. Mohon pihak EZQurban buat semakan. tq
  • guest_7627 : Assalamualaikum...saya telah membuat pembayaran untuk qurban tahun 2014 sebentar tadi. Mohon semak atas nama zuraidah.
  • guest_6705 : salam. saya tuan shahirah shazwani bt tuan zakaria, baru mendaftar untuk qurban 1 bahagian lembu. semoga Allah menerima qurban saya ini ameen
  • guest_5832 : Salam...saya da buat online payment n daftar (#3714)..tq
  • guest_6687 : Assalamualaikum. Adakah penyertaan utk korban tahun ini masih dibuka.
  • guest_7652 : Salam, Mohon semak (rujukan 933) . TQ
  • ZaMoSa77 : Saya Zaaba Mohd Salleh sudah mendaftar dan buat pembayaran untuk ibadah qurban anak Zuelaikha Miza 1 bahagian. No. Rujukan adalah (#3679). mohon pihak ezqurban dapat jalankan semakan. Semoga mendapat redha Allah S.W.T. Terima kasih.
  • guest_1320 : Salam. Ingin bertanya bila tarikh akhir utk register ibadah qurban bersama EZ pada tahun ini. TQ
  • guest_9971 : Assalamualaikum. sy dh bank in rm280 dan daftar online. (Rujukan: #3652), mohon pihak tuan buat semakan dlm sistem. time kasih
  • guest_5186. : Saya doakan pihak ezqurban dipermudahkan segala urusan oleh Allah swt. Mudah mudahan qurban thn ni berjln lancar...Ameen. tqvm..
  • guest_5186 : Assalamualaikum..mohon pihak ezqurban semak submission form utk ibadah qurban dibawah nama Roszaimie Azly Bin Ramli. untuk 2 bahagian lembu
  • guest_6718 : AsSalam, saya sudah hantar email to EZQurban berserta borang dan slip pembayaran hari ini 1.10.14. terima kasih
  • Ahmad : Saya dah mendaftar dan buat pembayaran untuk 2 org. No. Rujukan adalah (#3631). mohon pihak ezqurban dapat jalankan semakan..tq
  • Ahmad : As Salam,
  • guest_727 : SAYA INGIN BERTANYA..ADAKAH MASIH SEMPAT UNTUK SAYA MENYERTAI IBADAH KORBAN ANJURAN EZQ
  • guest_727 : ASSALAMUALAIKUM
  • guest_727 : ASSALAMUALAIKUM..
  • nizam : Assalamualaikum saya nak buat aqiqah..so mcmne apa procedure ia?
  • Ismail Omar : Assalamualaikum, saya telah selesai mendaftar & membuat pembayaran bagi Qurban utk 3 org. Rujukan (#3604). Harap semakan dapat dibuat untuk kepastian. Terima kasih
  • guest_6301 : Assalam.. saya telah buat bayaran ttp x dpt isi borang online. sy telah hantar email kepada ezqurban.adm@gmail.com
  • Zuzaini : Salam...sy dh bank in rm280 dan daftar online...dh dpt email (Rujukan: #3597), mohon buat semakan dlm sistem...tq...
  • Zaidi Hj. Mo : No. rujukan saya #3438
  • Zaidi Hj. Mo : Nama penuh: Zaidi bin Hj. Mohmod....TQ...
  • liyana : sy masih tidak dpt emel..bleyh tolong cekkn under nama liyana zuhaili,sy ad hntar 2 borg..
  • generalhoho : Salam.. masih sempat ke nak buat korban thn ni? TQ!
  • guest_9350 : lepas terima emel no rujukan semua.. apa yang perlu dibuat selepas itu ya ?
  • guest_264 : Salam kalau saya nak buat akikah boleh
  • Ahmad Faiz : Pendaftaran online, nampak mcm dah Ok, saya baru daftar dan terus terima email, terbaek!
  • guest_8216 : Atas nama Fazilah binti Salehuddin
  • guest_8216 : Saya dah email semalam. pendaftaran untuk 7 bahgian (7 nama).
  • guest_7135 : Assalamualaikum... sy dah buat bayaran untuk 1 bahagian qurban dan 1 ekor kambing untuk aqiqah tetapi buka sy buka emel untuk semak no. rujukan masih tidak terima emel dari pihak tuan. bagaimana ya?
  • guest_4255 : Allamdulillah telah berjaya daftar penyertaan qurban 2014/1435h dan sudah menerima respon email dr EZQURBAN Sdn Bhd. dengan no. rujukan #3557...semoga Allah permudahkan kerja kita bersama
  • guest_9197 : Assalammualaikum ... tuan / puan ..minta semak fax (3 salinan) dari saya Rozila Binti Mansor, Pembayaran untuk seekor lembu korban. Terima Kasih.
  • guest_1989 : Assalamualaikum. sy da membuat pembayaran dan submit online.atas nama Norazila binti Ramlan (Rujukan: #3539). boleh tolong semakan untuk sy.
  • Zul Ali : Alhamdulillah..saya dah daftar qurban dan dah terima respon email dr pihak EZ Qurban. Terima kasih byk2.. Rujukan #3542
  • Zul Ali : Assalam..(Rujukan: #3542)Alhamdulillah,, sebentar td mendaftar n tlh mendapat respon email dr pihak EZ Qurban, syukran..
  • Syairah : Syairah binti Shamri
  • EZQ:Syairah: : Waalaikumusalam Puan boleh kami dapatkan nama pendaftar untuk kami membuat semakkan dalam sistem?
  • EZQ:zainudin : Maklumat EN Zainudin Zainal Abidin sudah berada dalam sistem.Pegawai kami akan hubungi untuk pengesahan maklumat
  • EZQ:guest_74 : waalaikumusalam kami masih buka penyertaan sehingga raya ke 2
  • EZQ:guest_68 : Waalaikumusalam Puan boleh kami dapatkan nama pendaftar untuk kami membuat semakkan dalam sistem?
  • zainudin : tolong semak saya punya.Receipt [#3524] Qurban 2014, EZ Qurban Sdn Bhd + Zainudin Zainal Abidin
  • EZQ:Noorhodz : Waalaikumusalam Pn kami lakukan perlaksanaan korban di 7 buah negara.AntaranyaKemboja,Thailand, Filipina , Indonesia,Bangladesh,Myanmar,Vietnam Ya Puan kami perlukan bukti pembayaran supaya memudahkan kami membuat rujukan.
  • guest_7466 : assalamualaikum... masih dibuka kah lagi penyertaan qurban 2014 ni??
  • zainudin : Zainudin Zainal Abidin
  • Syairah : Tuan boleh buat semakan nama Syairah Shamri jugak tak? jzkk
  • EZQ:zaki zub : Waalaikumusalam Tuan boleh kami dapatkan nama pendaftar untuk kami membuat semakkan dalam sistem?
  • zainudin : Copy Receipt [#3524] Qurban 2014, EZ Qurban Sdn Bhd + Zainudin Zainal Abidin
  • zainudin : salam, saya sudah register utk qurban, boleh check akaun-nama Zainudin zainal Abidin-Qurban 1 bahagian RM280:transfer 10:11
  • Syairah : Assalamualaikum saya telah membuat bayaran menerusi maybank2u. sy ada whatsapp Tuan sebentar td.
  • Mohd Danial : Alhamdulillah saya telah membuat bayaran dan No.Receipt [#3522].
  • EZQ:Azza : waalaikumusalam aqiqah kami buka sepanjang tahun :)
  • EZQ:Mohd Ans : Waalaikumusalam :)
  • EZQ:zainudin : sama-sama Encik :)
  • EZQ:Nadiah : Waalaikumusalam Pn boleh emailkan ke ezqurban.adm@gmail.com
  • EZQ:Adawiyah : Waalaikumusalam kami sudah menerima penyertaan Nurrabiatul Adawiyah bte Jalaludin.Pegawai kami akan hubungi untuk pengesahan maklumat.
  • EZQ:Wazir : Maklumat EN sudah berada dalam sistem.Pegawai kami akan hubungi untuk pengesahan maklumat
  • Adawiyah : Assalamualaikum. Saya telah membuat pembayaran dan mendaftar secara online atas nama Nurrabiatul Adawiyah. Terima kasih
  • EZQ:Zaidi : Waalaikumusalam En Zaidi boleh saya dapatkan nama penuh pendaftar untuk kami lakukan semakan di dalam sistem.
  • EZQ:Md Redzu : Maklumat Encik sudah berada dalam sistem.Pegawai kami akan hubungi untuk pengesahan maklumat
  • EZQ:guest_30 : Waalaikumusalam Tuan boleh kami dapatkan nama pendaftar untuk kami membuat semakkan dalam sistem?

Program Aqiqah & Qurban 1435H/2014

Kepada semua pelanggan EZQ yang dihormati sekalian, sekiranya anda bermasalah untuk mengisi borang secara online, anda juga boleh menggunakan kaedah alternatif seperti berikut.

1) WhatsApp ke +6013 318 6984
2) emelkan ke ezqurban.adm@gmail.com
3) Laman Facebook EZ Qurban Sdn Bhd

Laksanakan ibadah Aqiqah & Qurban bersama EZ Qurban lebih murah, mudah dan profesional. Perlaksanaannya akan dilakukan di negara-negara yang umat Islam amat memerlukan makanan seperti di Kemboja, Indenesia, Thailand, Vietnam, Bangladesh dan Filipina.

Jika ingin melihat sendiri sembelihan ibadah Aqiqah & Qurban boleh ikuti kembara bersama EZ Qurban semasa bulan Ramadhan dan Hari raya Aidiladha. InsyaAllah kita akan mengembara ke negara tersebut untuk menyampaikan sumbangan Aqiqah & Qurban tersebut.

Maklumbalas & pertanyaan lanjut, sila hubungi Hotline:

03 618 619 11 / 013 238 600 0



Info Terkini

Penyertaan Ibadah Qurban
Kini Dibuka
1 Bahagian Lembu-Rm280
1 Ekor kambing-Rm550
1 Ekor Lembu- Rm1,960

Tarikh Tutup Penyertaan Hari Raya Ke-2 (06.10.2014)

Smart Partnership

" Jubah Khaleefah. Rekaan Terkini dari AinonKaman. Menggunakan Material Jenis Cotton Camel. Tidak Panas, Selesa dan Tidak Mudah Kedut. Jubah Khaleefah ini Sesuai Digayakan ke Masjid, Surau atau Pejabat. "

Smart Partnership

Smart Partnership

Menyediakan perkhidmatan pelancongan yang efisyen dan professional dalam erti kualiti, kami hanya menawarkan perkhidmatan yang terbaik bagi memuaskan hati pelanggan. Umrah dan haji, dari timur ke barat semua kami pergi, Jom Mengembara!

Akaun EZ Qurban

Maybank Islamic Berhad
No. Acc: 5624 0550 5189

Bank Islam (M) Berhad
No. Acc: 1211 3010 0292 76

atas nama EZ QURBAN SDN BHD

On Air IKIM.FM

# Sempena Ketibaan Hari Raya Qurban 2014
Dengarkan kami pada setiap
JAM 6.15PETANG :
Rabu 3 Sept , Selasa 9 Sept
Rabu 17 Sept , Selasa 23 Sept
Selasa 30 Sept , Sabtu 4 Okt

Hubungi Kami

EZ Qurban Sdn Bhd
No. 126-1A, Jalan 3
Batu Caves Centrepoint
68100 Batu Caves
Selangor Darul Ehsan, Malaysia
T: +603 - 618 619 11
H: +6013 - 238 6000
F: +603 - 618 678 72
E: ezqurban.adm@gmail.com Whatsapp: +6013-318 6984